GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

COVID-19. Ministrul Sănătății, avertisment înainte de Paști: „Izolare! Altfel putem ajunge la 20.000 de cazuri”

7.707 de cazuri confirmate cu COVID-19 sunt până acum în România +49   FOTO
7.707 de cazuri confirmate cu COVID-19 sunt până acum în România

Articol de GSP - Publicat joi, 16 aprilie 2020 20:48

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru (47 de ani) a vorbit despre pandemia de coronavirus din România, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Tătaru consideră că numărul cazurilor din țara noastră ar putea crește până la 20.000, dacă cetățenii nu vor respecta măsurile de izolare de Paști.

Ultima oră » Creștere abruptă de cazuri în România: 7.707 în total, 491 de persoane s-au îmbolnăvit în ultimele 24 de ore

Ministrul Sănătății: „Mențin ce am spus: izolare”

„Am spus de la început ca vom fi în vârf la 7-10 zile după Paști, atunci trebuie să știm că acest vârf se va duce mai târziu și va fi mai abrupt, după ce facem în aceste zile. Ne putem aștepta la multe cazuri, dacă nu respectăm izolarea, ieșim în stradă, formăm grupuri populaționale. 

Una e să stai într-o comunitate mică, în casa, să infectezi una, două persoane, și alta e să ieși în grupuri de populație și să infectezi 8-10 oameni.

În condițiile în care vom avea transmitere accentuată în comunitate, putem merge și la mai multe cazuri: 15 mii, putem merge și pe 20 de mii dacă nu avem acele precauții. Mențin ce am spus: izolare”, a declarat Tătaru la TV Digi24.

FOTO Cele mai interesante cadre din București în timpul pandemiei de coronavirus:

+45 FOTO

VIDEO Klaus Iohannis: „Stați acasă. Altfel, după sărbători vom avea înmormântări”

Citește mai multe știri despre coronavirus:

Ordonanța Militară nr. 9 » Toate măsurile adoptate + mesaj pentru diaspora

Un arhiepiscop, reacție dură la adresa lui Klaus Iohannis: „Vom avea înmormântări!? Președintele ne-a blestemat!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează