GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO. Bianca Pop a comentat imaginile compromițătoare cu Marian Aliuță: „Mi-am luat țeapă! Nu știam de soție”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iunie 2020 12:04

Fostul fotbalist Marian Aliuță (42 de ani) a fost surprins de paparazzi unui tabloid în timp ce se săruta cu Bianca Pop, cunoscută pentru participarea la emisiunea „Insula Iubirii” de la Antena 1, în calitate de ispită.

Publicația Spynews a publicat în urmă cu câteva zile imagini cu Aliuță și Bianca întâlnindu-se într-un hotel. Aceștia au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate, inclusiv în timp ce se sărutau. Marian Aliuță este căsătorit și are 3 copii. 

Suntem prieteni foarte buni. Și imaginile vorbesc. Eu așa fac cu prietenii mei, mă sărut, sunt mai nebună, mai vulcanică, mai periculoasă. Am mâncat, mi-a fost rău și m-am murdărit, de aia m-am schimbat de haine. Am comandat ceva de mâncare, chiar dacă știu să gătesc. Dar mie îmi place să fiu servită. Femeile nu plătesc. O femeie care se respectă, mai ales.

Suntem prieteni. Nu îl deranjez, nu mă deranjează. Este un domn de 1000 de stele. Îl respect foarte mult. Îmi pare rău că trebuie să vorbesc despre subiectul ăsta. Nu e vina mea, dar mă simt prost. Eu nu am știut că sunt urmărită sau pozată. Nu e vina mea. N-am știut de soție. Îmi cer iertare public. Nu e vina mea. Mi-am luat țeapă. Îmi pare foarte rău pentru familia lui”, a fost prima reacție a Biancăi, pentru Antena Stars.

FOTO Bianca Pop, ispită la „Insula Iubirii”

+15 FOTO
  • Sursă foto: Instagram @popbiancaflorina_

Imediat după ce imaginile cu cei doi au devenit publice, Bianca s-a internat în spital, afirmând că „nu se simte foarte bine”: „Am fost la o clinică unde am făcut niște perfuzii. Nu prea pot să vorbesc”.

Marian Aliuță i-a luat apărarea lui Ciprian Marica

După ce a fost făcută publică filmarea compromițătoare din 2019 cu Marica și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz, au apărut și susținători de-ai lui Ciprian. Printre ei s-a numărat și Aliuță.

VIDEO. Bianca Pop a comentat imaginile compromițătoare cu Marian Aliuță: „Mi-am luat țeapă! Nu știam de soție”

„Fraților, jos pălăria pentru el ca jucător și pentru ceea ce a făcut el in fotbal! Am văzut ca unii (unele) îl judeca pentru ce a făcut. Este un bărbat împlinit din orice punct de vedere, are tot ce vrea și nu cred că există bărbat la nivelul lui să nu fi greșit…

Are o familie frumoasă și merită respectat! Ca să vorbești de Marica și să-ți dai cu părerea, trebuie să ai complexe mari… Cel mai mult am văzut ca își dau cu părerea femeile. Probabil ar fi vrut unele să fie cu el în hotel, dar să nu fie prinse și la final și vreo 200€, că este pandemie și în perioada asta ar fi fost buni pentru a umple frigiderul! Ridică pălăria că ești bărbat, fratele meu!

Marian Aliuță pe Facebook

VIDEO Marian Aliuță a comentat pumnul primit de prietenul său Dan Alexa: „Dacă îi dădeam eu una, sigur riposta”

Citește mai multe știri de actualitate:

Wanda Nara e „pregătită pentru vară” » Fotografia de 400.000 de likeuri

Cea mai senzuală prezență din MotoGP: 26 de poze hot cu Stefania Ortelii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
skins_berceni
skins_berceni  •  12 Iunie 2020, 14:57
Postat de n_au pe 12 Iunie 2020, 08:58

De 3 zile o țineți p-asta pe site. :))

n_ai nimic...zero zero zero, la toate capitolele.

n_au
n_au  •  12 Iunie 2020, 08:58

De 3 zile o țineți p-asta pe site. :))

markksson
markksson  •  12 Iunie 2020, 08:39

Ce nătâng e Aliuță ăsta cand il "apără" pe Marica: > Cred că dacă citește Ioana chestiile astea îi dă soțului un bilet de voie să mai altoiască fo' două.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează