GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  AL HILAL

EXCLUSIV Răzvan Lucescu se ia la trântă cu noul coronavirus: „Teamă zero!” » Are doar 12 jucători pentru meciul din Champions League: „Pe unul nu l-am mai văzut”

Răzvan Lucescu // FOTO: https://twitter.com/Alhilal_EN
Răzvan Lucescu // FOTO: https://twitter.com/Alhilal_EN

Articol de - Publicat duminica, 20 septembrie 2020 12:48 / Actualizat duminica, 20 septembrie 2020 13:26

Răzvan Lucescu se luptă pentru noi trofee în Asia, după ce a devenit campion cu Al Hilal, echipă cu care a câștigat anul trecut, în noiembrie, Champions League pe acest continent. Începând o nouă experiență în ACL, cu 10 puncte din 4 partide, românul a fost lovit de noul coronavirus. 

Echipa sa este decimată în preajma partidei de diseară, cu Shahr Khodrou. Sunt 27 de persoane din cadrul clubului, dintre care 14 sunt fotbaliști, toți depistați cu Covid. Din fericire, antrenorul de 51 de ani este sănătos, nu este pe lista celor infectați, dar nu are la dispoziție mulți jucători. Printre care și pe italianul Sebastian Giovinco. Lucescu a cerut amânarea partidei, are la dispoziție doar 12 fotbaliști diseară! După ce la precedentă partidă de Champions League a avut doar 16 elevi pe foaie.

Își cunoaște elevii cu ocazia partidei

„Eu am teamă zero! Deja m-am și ne-am obișnuit cu situația, de când suntem aici în fiecare zi au apărut noi cazuri, însă sunt enervat de situație, că nu știm ce va mai fi, nu știu cum să facem. Azi, avem doar 12 jucători, de-abia apuc să-i cunosc pe băieți. Pe unul nu l-am mai văzut! E de la echipa Under20, a mai venit cu alți doi portari de la aceeași echipă. Iar alți doi care azi sunt titulari sunt tot de la U20. 

Cred că se putea găsi o variantă de a se amâna, în partea de est nu a început competiția, iar finala e în decembrie. Era timp suficient. Se putea reprograma când începeau cei din est", a declarat campionul Arabiei Saudite, pentru Gazeta Sporturilor.

După patru meciuri jucate în grupa B, Al Hilal e lider, cu zece puncte și golaveraj 6-2. Pakhtakor Tashkent e pe doi, cu șapte, urmată de Shabab Al-Ahli Dubai, cu patru.

VIDEO Culisele implicării lui Mircea și Răzvan Lucescu la Dinamo: „Vă spun un secret”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Igor Surkis, patronul formației lui Mircea Lucescu, a anunțat obiectivul în direct: „Este timpul!”

Liverpool și-a prezentat noul atacant: „Este una dintre cele mai mari echipe din țară. E imposibil să spui «nu»”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează