GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

INCREDIBIL: țara care a chemat Armata în ajutor pentru 20 de cazuri noi! 1000 de militari păzesc hotelurile

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 09:05

Guvernul din Victoria, regiune din sud-estul Australiei, a făcut apel la armată pentru a putea gestiona un nou focar de Coronavirus care a apărut în Melbourne, cel mai mare oraș din această regiune.

Apelul vine după ce au fost identificate 20 de noi cazuri în Melbourne într-o singură zi. Peste 1.000 de militari vor fi mobilizați pentru a se asigura paza hotelurilor în care vor fi carantinați cei confirmați cu virusul.

De asemenea, armata va mai oferi ajutor pentru gestionarea situațiilor de urgență, planificare și sprijin logistic în reședința regiunii Victoria din Australia.

+28 FOTO

Ministerul Apărării a declarat: „armata este pregătită să ajute Victoria să gestioneze noul focare de Covid-19”.

În Australia s-au consemnat până acum doar 7.521 de cazuri de Coronavirus la o populație de 25.5 milioane de locuitori. Dintre aceste cazuri, 6.915 persoane s-au vindecat deja, iar 103 au decedat, fiind active doar 503 cazuri.

Ai grijă să porți corect masca de protecție! Ce nu trebuie să faci atunci când o utilizezi

Citește și alte știri despre Coronavirus: 

OFICIAL: prima țară care anunță al doilea val de coronavirus » Ce măsură de relaxare l-a pornit

3 sibieni s-au reinfectat cu COVID! Veste îngrijorătoare: „Virusul are două tulpini”

Alexandru Rafila despre creșterea numărului de cazuri Covid-19: „Situația poate deveni îngrijorătoare dacă boala va afecta mai multe persoane vârstnice”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează