GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SCANDAL

Rică Răducanu sare în apărarea lui Ciprian Marica după scandalul amoros: „Aș vrea să mai fiu și eu în prosop”

Rică Răducanu i-a luat apărarea lui Ciprian Marica
Rică Răducanu i-a luat apărarea lui Ciprian Marica

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2020 20:28

Rică Răducanu (73 de ani) i-a luat apărarea lui Ciprian Marica (34), după ce a fost făcută publică filmarea compromițătoare din 2019 cu el și Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

„Aș vrea să mai fiu și eu în prosop, dar numai Marica e. El e băiat tânăr... Și mie mi s-au întâmplat de-astea. Toată lumea a jucat în deplasare la un moment dat. Acum aș mai vrea eu să joc... Dar vă spun ceva, e mai bine să joci lângă familie și prieteni decât în străini”, a declarat Rică, la Pro TV.

Ciprian Marica, prins în flagrant la hotel cu nora unui cunoscut om de afaceri

Marica și Ana Muntean au fost surprinși în timp ce aflau la hotel chiar de către soțul Anei Muntean. La bustul gol, acoperit doar de un prosop, fostul atacant al lui Stuttgart sau Schalke 04 încerca în zadar să-l liniștească pe soțul înșelat, cu care se cunoștea de dinainte, scrie sursa citată. 

Întâmplarea s-a petrecut vara trecută, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca. Actul de infidelitate al Anei Muntean pare să fie acum istorie, din moment ce cuplul a trecut peste acel episod. 

  • ATENȚIE, VIDEOCLIPUL CONȚINE LIMBAJ LICENȚIOS!

Citește mai multe știri pe acest subiect:

Prima postare a iubitei înșelate de Ciprian Marica + Cele două femei s-au pozat împreună: „Mama la copii vs. pofta inimii” :)

Bad timing, Ciprian... » Marica, primul mesaj după clipul cu el prins în hotel cu nevasta altuia: „Cum vă permiteți, trădătorilor? Eu am luptat pentru Romania cu armele mele!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
badeadorian
badeadorian  •  02 Mai 2020, 15:53
Postat de deusdat pe 02 Mai 2020, 15:09

Nu vreau să folosesc cuvântul potrivit pentru acest moșneag libidinos ca să nu fiu cenzurat pentru rasism sau altceva de genul ăsta... Dar cine se aseamănă se adună: Marica, Magiun, Aliuță, Tamango - și o să mai apară și alții din același material.

Domnule academician ( probabil egal cu Leana Ceausescu ) va coborati prea mult de la nivelul dv. imens pentru a comenta muritorii de rand !! Dv. si altii de nivelul dv. vad ca se plictisesc groaznic in izolare si incearca sa remodeleze lumea dupa mintea lor agera !!! Luati o pauza ....

deusdat
deusdat  •  02 Mai 2020, 15:09

Nu vreau să folosesc cuvântul potrivit pentru acest moșneag libidinos ca să nu fiu cenzurat pentru rasism sau altceva de genul ăsta... Dar cine se aseamănă se adună: Marica, Magiun, Aliuță, Tamango - și o să mai apară și alții din același material.

pote
pote  •  02 Mai 2020, 12:09

chiar daca ar fi vreo legenda ,nu mai dati articole cu dastia trecuti,ofiliti ,care au varste de babalaci ,dar mai se cred crai si privesc pustoaice!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează