GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RELAȚIE

FOTO Englezii au dezvăluit marele secret al lui Roman Abramovich: are iubită ucraineană, cu 30 de ani mai tânără

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 10:19 / Actualizat marti, 15 martie 2022 10:43

Oligarhul rus Roman Abramovich (55 de ani) vrea să renunțe la Chelsea, iar banii din vânzarea clubului ar urma să fie donați către victimele războiului din Ucraina. Tabloidul The Sun scrie astăzi că motivul ar putea fi legat și de iubita lui, ucraineana Alexandra Korendyuk.

Omul de afaceri a intrat pe lista de persoane sancționate în Marea Britanie pentru susținerea regimului Vladimir Putin, dar acesta pare să se fi poziționat pro-Ucraina, de la începutul războiului. 

Tabloidul The Sun: Roman Abramovich are o iubită din Ucraina, cu 30 de ani mai tânără

The Sun scrie că rusul are, de la începutul acestui an, o relație cu Alexandra Korendyuk, în vârstă de 25 de ani. Aceasta este o actriță care locuiește în Rusia, dar are origini în Ucraina, după cum indică numele ei.

Deși există puțin informații despre ea, englezii scriu că Alexandra este artistă și model, fiind fondatoarea Cinstitului pentru Inițiative Muzicale, care sprijină artiștii aflați la începutul carierei.

+2 FOTO

Abramovich, tată a 7 copii, a divorțat în 2018 de a treia sa soție, Dasha Zhukova, cu care a fost căsătorit timp de 10 ani.

Abramovich și-a mutat iahtul în Muntenegru

Presa din Ucraina anunță că omul de afaceri a decis să-și mute de urgență iahtul Solaris, care se afla în Barcelona, de teama unor posibile sancțiuni. Acum, ambarcațiunea se află în Tivat (Muntenegru), țară care nu este membră UE și care nu impune, pentru moment, aceleași restricții.

Citește și:

Georgiy Sudakov, marea speranță a fotbalului ucrainean, blocat într-un buncăr alături de soția sa însărcinată

Ultrașii ucraineni au izbucnit la adresa lui Mircea Lucescu: „Să plece!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1481130088847024
Constantin Vaetus  •  15 Martie 2022, 13:43

Cum de nu s-a descoperit ce făcea la grădiniță?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează