GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Cea mai sexy profesoară îi învață engleză pe străinii din Premier League » Soțiile și iubitele vor s-o interzică!

Sara Duke este cea mai cunoscută profesoară de engleză la care apelează străinii din Premier League. Ei i-ar fi fost însă interzis să mai lucreze cu stranierii din campionatul Angliei. +21   FOTO
Sara Duke este cea mai cunoscută profesoară de engleză la care apelează străinii din Premier League. Ei i-ar fi fost însă interzis să mai lucreze cu stranierii din campionatul Angliei.

Articol de - Publicat miercuri, 08 martie 2023 19:41 / Actualizat miercuri, 08 martie 2023 21:04

Sara Duque este cea mai cunoscută profesoară de engleză la care apelează străinii din Premier League. Mai multe soții și iubite le-au interzis însă fotbaliștilor să mai meargă la lecții cu ea!

Potrivit Sport Bilble, acestea sunt geloase și nu au încredere că relația dintre partenerii lor și Sara va fi una 100% profesională.

+17 FOTO

Julian Alvarez, elevul preferat al Sarei Duque

Tânara născută în Portugalia vorbește perfect 5 limbi, portugheză, engleză, germană, franceză și spaniolă, iar în ultima vreme s-a specializat în a-i învăța limba pe străinii care ajung în Albion.

Potrivit Marca, Julian Alvarez, atacantul celor de la Manchester City, e elevul ei preferat. „În fotbal, comunicarea clară între jucători este esențială pentru executarea strategiilor, luarea deciziilor într-o fracțiune de secundă și atingerea obiectivelor echipei. La fel, în viață, comunicarea eficientă ne poate ajuta să construim relații, să rezolvăm probleme și să ne dezvoltăm în noi culturi. De la ridicarea Cupei Mondiale până la cucerirea unei noi limbi, talentul elevilor mei nu are limite”, a scris Sara pe Instagram, în descrierea unei poze cu Julian Alvarez.

+17 FOTO

„Deși jucătorii și antrenorii sunt încântați de rezultatele obținute cu Sara, soțiile și prietenele acestora nu sunt atât de fericite, fiind geloase pe profesoara care îi înnebunește pe jucători”, mai notează sursa citată.

Vezi și:

Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
SURVIVOR
Eliminată de la Survivor, soția lui Gabi Popescu a avut un conflict frontal cu o coechipieră la plecare: „Te porți ca un jeg”
„Regina absolută” » Soția lui Messi a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris
PARIS
„Regina absolută” » Soția lui Messi a întors toate privirile la Săptămâna Modei de la Paris

Playtech: ȘOC! Orban, anunț HALUCINANT despre Al treilea Război Mondial! E CUTREMUR în Europa!


Comentarii (4)
anonim91
anonim91  •  08 Martie 2023, 22:39

***. ***. ***. ***. ***. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

anonim91
anonim91  •  08 Martie 2023, 22:36

I

tarnaveanu
tarnaveanu  •  08 Martie 2023, 22:31

Trebuie să ne pui silicoanele sub nas, în mijlocul paginii, dacă trebuie morțiș să îți faci rubrica de sport, pune tu ghilimelele, pune-o naibii într-un loc mai dosit.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează