GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

VIDEO Scene ireale pe o plajă din Spania! Un bărbat a ținut polițistul cu capul sub apă și e acuzat de tentativă de omor

Pe o plajă din Spania s-a creat un scanda imens
Pe o plajă din Spania s-a creat un scanda imens

Articol de - Publicat luni, 04 mai 2020 13:26

Totul s-a întâmplat duminică, după ce trei persoane ar fi refuzat să părăsească o plajă din Ibiza și au intrat în conflict cu forțele de ordine.

Scene incredibile petrecute în Spania, pe plaja Talamanca, din Ibiza. O ceartă cu forțele de ordine care s-a transformat într-o bătaie. Și care se va încheia la tribunal, anunță Marca.

Poliția a intervenit văzând trei persoane pe plajă la ora 11:40, după ce expirase intervalul orar dedicat adulților pentru activități de relaxare sau sportive (între 6 și 10 dimineața). Bărbatul ar fi refuzat să plece, a împins un polițist care îl lovea cu bastonul și i-a sărit în spate, prăbușindu-se amândoi în apă, după ce agentul a bruscat o femeie. Toate cele trei persoane au fost arestate, iar bărbatul e acuzat de tentativă de omor. Poliția susține că, ținându-l cu capul sub apă, i-a pus viața în pericol agentului. Cineva a filmat tot incidentul, devenit viral pe rețelele de socializare. 

În week-end, când s-a renunțat la o parte dintre măsurile de restricție, a fost haos în Spania, oamenii nerespectând regulile de distanțare socială. Potrivit comunicatului dat de Ministerul de Interne spaniol, s-au înregistrat 119 arestări și s-au dat 16.490 de amenzi.

7.073 de persoaneau fost arestate de la declanșarea stării de urgență în Spania. S-au dat 786.323 de amenzi

FOTO. Imagini inedite din toată lumea, în timpul pandemiei de COVID-19.

+28 FOTO

Citește mai multe știri despre pandemia de coronavirus: 

Donald Trump a făcut anunțul » Când poate fi gata primul vaccin împotriva coronavirusului: „Se lucrează din greu”

Două simptome ale COVID-19 care i-au uimit pe medici: „Este ciudat să vezi asta”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
258722271938373
Constantin Adrian  •  05 Mai 2020, 13:41

Au si spaniolii meletienii lor! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează