GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

VIDEO Simona Halep și Camelia Potec, mesaj pentru români în plină pandemie de coronavirus: „Sunt doar un om, ca și tine. Nu am mai trecut prin asta niciodată”

Simona Halep le dă sfaturi românilor
Simona Halep le dă sfaturi românilor

Articol de GSP - Publicat marti, 31 martie 2020 12:28

Simona Halep (28 de ani, locul 2 WTA) și Camelia Potec, fostă înotătoare, sunt printre protagonistele unui clip video realizat pentru conștientizarea riscurilor pandemiei de coronavirus.

Cele două sportive, alături de alte vedete, precum Marcel Pavel sau Irina Rimes, dar și oficiali din Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății și Ministerul Afacerilor Interne apar într-un filmuleț în care le transmit oamenilor mesaje de încurajare și sfaturi pentru a se proteja de COVID-19.

VIDEO » Mesajul trimis de sportivi, vedete și oficialități din România

„Sunt doar un om, ca și tine. Nu am mai trecut prin asta niciodată. Nici tu. Dar sunt sigur că amândoi vrem același lucru, să trecem cu bine peste asta. Ca și tine, mă spăl des pe mâini cu apă și săpun, timp de 20 de secunde.  Și tu, și eu evităm contactul cu persoane care suferă de infecții respiratorii acute. Ca și tine, învăț să-mi controlez reflexele. Nu-mi ating ochii, gura și nasul dacă nu am mâinile igienizate. Nu iau medicamente antibiotice fără prescripția medicului. Și eu îmi acopăr nasul și gura când tușesc. Stau acasă ca și tine. Dacă am febră, tușesc sau am intrat în contact cu o persoană infectată nu dau fuga la spital, ci sun la medicul de familie. Și tu, și eu am trecut prin multe. Trecem și peste asta”, este mesajul transmis către români.

Citește mai multe știri despre situația din România: 

Există remediu, ne atrage atenția doctorul Dan Curelea, într-un interviu acordat lui Cristian Geambașu: „Problema este de știință de carte”

Cătălin Tolontan a relatat o scenă admirabilă petrecută în București » Medic, oprit în trafic de către o polițistă: „A luat poziția de drepți și m-a salutat militărește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează