GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  TENIS

„Simona Halep e strălucitoare în brațele unui nimeni!” » Radu Banciu, comentarii jignitoare despre relația cu Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat joi, 10 septembrie 2020 10:29 / Actualizat joi, 10 septembrie 2020 11:00

Jurnalistul Radu Banciu a făcut o serie de comentarii la limită, cu tentă jignitoare și rasistă, despre relația pe care Simona Halep o are cu Toni Iuruc. 

„O văd pe Simona Halep la brațul lui Toni Iuruc... Ce ghinion am avut și aici! Ca neam mă refer. De ce nu a putut fata asta să fie iubita lui Gael Monfils? Ca este îndrăgostit până peste urechi de Elina Svitolina, mai nasoală ca Simona Halep. 

Iat-o, strălucitoare în brațele unui nimeni! Hai să fim serioși. Toni Iuruc... Nu te poate chema Simona Iuruc! Rimează cu ciuruc! Sau ce? În locul ei, după ce aș fi dat de gologani și de toate arenele lumii, aș fi fugit în lume. Mă lua unul, Monfils sau Tsonga, și mă ducea ca Tarzan pe Jane în junglă. Și înapoi nu mă mai întorceam. O să spuneți că la ei e cu tradiție... Lasă-mă cu tradiția! Am ajuns să joc la Roland Garros și Wimbledon, să câștig turnee de Grand Slam și eu stau cu «Ciuruc»? Ce tradiții sunt astea, bă?” a declarat Radu Banciu la B1 TV.

Detaliul care o enervează pe Simona Halep la Toni Iuruc: „El îmi zice «nu ești la tenis, ușor!»”

Citește și alte știri extrasport: 

Fosta soție a lui Hulk își atacă nepoata după ce aceasta s-a căsătorit cu fotbalistul brazilian: „I-am dat totul. Acum, mi-am îngropat o fată”

GALERIE FOTO Alessia, escapadă la mare cu logodnicul înainte de reluarea campionatului

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
3354960727865755
Elena Corbu  •  11 Septembrie 2020, 08:47

El o critica aspru pe Simona inainte sa castige o mare competitie, apoi ca nu vorbeste corect limba engleza si altele. Nu-i inteleg pe cei care dau cu pietre in putinii oameni cu care ar trebui sa ne mândrim ca am fost contemporani cu ei. E genul lui sa fie badaran. Costa cam mult publicitatea asta!

1311181562227114
Arthur Chivulescu  •  11 Septembrie 2020, 07:58

Banciu e un mascarici ca si Badea,care traieste bine exploatand pasiunea unei parti a publicului roman pentru can-can-uri si marlanii,cu precizarea ca totusi Badea a fost cel din’tai!Sa exploatezi o rima ieftina legata de numele unei persoane este specialitatea ambilor,ca si si eventuale defecte fizice,este dovada unui stil de “umor” jos destinat consumului mitocanilor ,din pacate destul de multi ca sa le tina in viata emisiunea!Banciu mai este si ticalos,adica vrea sa faca sa credem ca daca ,prin absurd,Simona ar fi avut o legatura cu un jucator de culoare,nu ar fi varsat galeti de *** pe ea si pe el?Pe total e rusinos pentru massmedia romaneasca ca astfel de comentatori pot rezista cu emisiuni mizerabile atatia ani otravind mintile unui public avid de mizerii televizate!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

amicu
amicu  •  11 Septembrie 2020, 07:27

am vazut emisiunea in dorect..dar si zice ca este satira. Asa cum francezii isi bateau joc de noi, tot satira se numea. Asa ca...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează