GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRE

FOTO Soția lui Wayne Rooney, dezvăluiri incendiare despre infidelitățile fostului internațional englez + motivele pentru care l-a iertat

Coleen și Wayne Rooney
Foto: Facebook +12   FOTO
Coleen și Wayne Rooney Foto: Facebook

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 11:05 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 12:42

Coleen Rooney a vorbit în premieră despre momentele neplăcute din căsnicia sa cu Wayne în autobiografia lansată în această săptămână. Coleen a rememorat episoadele de infidelitate ale soțului său și a dezvăluit problemele acestuia cu alcoolul.

Coleen (37 de ani) și Wayne (38 de ani) și-au început relația încă din adolescență, iar acum au împreună 4 copii: Kai (14), Klay (10), Kit (7) și Cass (5).

Coleen Rooney
Foto: Facebook
+8 FOTO

Coleen Rooney: „A fost un coșmar, de-a dreptul oribil”

Coleen Rooney a descris primul act de infidelitate al lui Wayne, pe când acesta avea doar 16 ani: „Wayne a fost la prostituate la un salon de masaj în Liverpool. Când mi-a recunoscut totul am fost confuză și rănită, nici măcar nu puteam să vorbesc cu el. 

GSP a vizitat Muzeul de Ceară din București » Lucrările stârnesc discuții aprinse: figura lui Țiriac le-a ieșit, dar ce se întâmplă cu Hagi și Halep?!
Muzeul de ceară
GSP a vizitat Muzeul de Ceară din București » Lucrările stârnesc discuții aprinse: figura lui Țiriac le-a ieșit, dar ce se întâmplă cu Hagi și Halep?!

Câteva luni mai târziu a fost surprins cu două doamne, una de 37 de ani și alta de 48. Mă simțeam rușinată, toată lumea știa și vorbea despre asta, a fost un coșmar, de-a dreptul oribil. 

N-am vrut să mă grăbesc cu o decizie, era destul de dură situația. Am fost supărată și confuză, nu eram sigură ce simt pentru Wayne în continuare. După câteva săptămâni, l-am iertat. Știa că a greșit, avea privirea în pământ când mi-a spus că e devastat de situația în care m-a pus.

Coleen Rooney: „Când Wayne avea probleme abuza de alcool și complica lucrurile”

„Comportamentul său m-a testat de multe ori de-a lungul timpului. Când Wayne avea probleme abuza de alcool și complica lucrurile, asta s-a întâmplat de mai multe ori. Dacă problema ar fi una minoră, probabil că alcoolul ar putea-o regla, dar dacă problema implică iubire și emoții, este cu totul o altă poveste.

Wayne este conștient că alcoolul l-a tras în jos de foarte multe ori. Deseori, când îl deranja ceva, Wayne deschidea o sticlă. În loc să vorbească despre ce îl deranjează, bea și se adâncea în problemă. A fost o perioadă în care nu-și putea controla dependența de alcool.”

Vezi și alte știri:

Certat de Federație, Bourceanu își menține declarațiile: „Inadmisibil! Voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt”
MINIFOTBAL
Certat de Federație, Bourceanu își menține declarațiile: „Inadmisibil! Voi spune mereu ce văd și ce s-a întâmplat de fapt”
Românii au avut viață grea cu Arteta în Liga Campionilor » Ce notă a primit Istvan Kovacs
ARSENAL - SEVILLA 2-0
Românii au avut viață grea cu Arteta în Liga Campionilor » Ce notă a primit Istvan Kovacs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  10 Noiembrie 2023, 10:27

????????????????????????

BindenDanDat
BindenDanDat  •  10 Noiembrie 2023, 10:26
Postat de anti_fcsb_bayern_real_juve pe 09 Noiembrie 2023, 18:39

$$$

“ Am fost supărată și confuză, nu eram sigură ce simt pentru Wayne în continuare. Dar, ce să vezi? Chiar în vinerea aia, au intrat bani pe card. Și și sor’mea și mama, mi-au zis: “Colino, ai înnebunit de tot?” Bine că mi-au venit mințile în cap, că altfel voi cui mai luați interviu? Excuuuuuuuse me! Vezi poșeta asta? E cât salariul tău pe trei ani, ochelaristule.”

BindenDanDat
BindenDanDat  •  10 Noiembrie 2023, 10:21
Postat de steaua.libera pe 09 Noiembrie 2023, 12:34

Haha, zici că descrie un român

Pardon, o româncă.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează