GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  DEZVĂLUIRI

VIDEO. Soția unui ieșean care a murit după ce a băut spirt: „Eu beau numai Mona, vodka e apă chioară”

Nu mai puțin de zece persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Sursă foto: bzi
Nu mai puțin de zece persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut. Sursă foto: bzi

Articol de GSP - Publicat marti, 05 mai 2020 12:57

Nu mai puțin de zece persoane au murit după ce au băut spirt contrafăcut, serie de evenimente care a declanșat un lung șir de întrebări

Agafia Teofan, o femeie în vârstă de 50 de ani, care era soția unuia dintre bărbații decedați, a povestit ce s-a întâmplat în ziua în care și-a pierdut soțul.

„El a băut spirt în ziua aia…Sante…nu Mona. De când e cu boala asta în țară, Mona s-a terminat. 

Nu mai este la magazin, gata. În sat au adus ceva, «Sante» parcă scria pe sticlă. De ăla a băut soțul. Eu în ziua aia am băut vin. M-am dus la magazin și pe el l-am lăsat acasă. Am băut vin și după m-am culcat în porumbar. Cât am dormit eu, el a murit”, a declarat soția persoanei decedate, potrivit Libertatea, care citează bzi.ro. 

Potrivit sursei citate, anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru că l-au identificat pe producătorul alcoolului contrafăcut. 

„Bei un pahar de spirt și pleci la muncă. Eu beau numai Mona”

„Ce să spun, nu trebuie să bei spirt, dar vodka e apă chioară, romul, colorant, spirtul e bun. Bei un pahar și pleci la muncă. Eu dacă beau, beau numai Mona. (…) Eu am scăpat. Puteam să beau și eu atunci… N-am băut. Tre să mai iei câte un pahar când muncești. Nu se poate altfel… Eu spirt gol n-am băut niciodată… Am făcut cu suc, cu apă, jumate-jumate. Altfel, nu! - Agafia Teofan

Citește și alte știri de actualitate:

Investigație Libertatea » Noi dezvăluiri despre neregulile de la stadionul din Târgoviște: „Au înnebunit când le-am zis că trebuie demolat tot”

Coronavirus creat în laborator? Reputatul Anthony Fauci, despre teoria lui Donald Trump privind COVID-19: „Acolo a evoluat”

O femeie de 31 de ani a căzut într-o prăpastie și a murit în timp ce sărbătorea eliminarea restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează