GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SURVIVOR ROMÂNIA

VIDEO Noi acuzații aduse de fiul lui Cătălin Zmărăndescu: „Spunea că cine mă ajută e dușmanul lui!” » Provocare lansată după Survivor

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 februarie 2022 12:57 / Actualizat sambata, 19 februarie 2022 16:09

Luptătorul Mihai Zmărăndescu, fiul lui Cătălin Zmărăndescu, a vorbit din nou despre tatăl lui, unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor din show-ul Survivor România.

  • Survivor este un reality-show care scoate în evidență calitățile sportive, atletice, ale participanților 
  • Cei cu o bună pregătire fizică au șanse, la capătul mai multor probe de rezistență și îndemânare, să câștige marele premiu de 100.000 euro 
  • Concurenții întrecerii de pe ProTV sunt împărțiți în două echipe - „Faimoșii” și „Războinicii” 
  • Pe lista inițială a participanților au fost mai mulți foști sau actuali sportivi: Robert Niță și Alexandru Nedelcu (foști fotbaliști), Marian Drăgulescu (fost gimnast), Cătălin Zmărăndescu (fost luptător, campion mondial), Elena Chiriac (multiplă campioană națională taekwondo), Ionuț Popa (antrenor fitness), Roxana Ciuhulescu (pilot raliuri și consiliera ministrului Sportului)

După ce l-a criticat în dese rânduri, Mihai, care este luptător de MMA la fel ca tatăl său, l-a acuzat din nou pe acesta că a stricat relația dintre ei și i-a lansat o provocare, după ce revine de la Survivor.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit după ieșirile tatălui său de la Survivor: „Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”
Survivor România
Fiul lui Cătălin Zmărăndescu a răbufnit după ieșirile tatălui său de la Survivor: „Nu m-a crezut nimeni! Acum îți știe toată țara caracterul, nu doar oamenii pe care i-ai ruinat”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, mesaj pentru tatăl său

„Aveți cuvântul meu că este ultimul lucru pe care-l spun despre omul ăsta. Îmi spuneți mie că îmi judec tatăl... Băi, dacă ați fi avut situația mea, vă dau cuvântul că făceați de 10 ori mai rău.

Știu foarte multe chestii pe care le-am ținut ca să-l protejez pe el. Timp de 4 ani, de când nu vorbesc cu el, am stat și am îndurat tot ce îmi făcea el pe la spate. Spunea că cine mă ajută pe mine e dușmanul lui. Ce înseamnă să îți judeci părinți? Asta faci atunci când un părinte e sărac, îți pune totul pe masă, dar tu îl judeci că nu-ți dă mai mult. Atunci îți judeci părintele, nu când îți ia banii, îți rupe familia în două și râde”, a spus Mihai pe contul său de TikTok.

Am o provocare pentru Cătălin. E ultima. Vreau să vină live, față în față cu mine, la un podcast. Dacă faci asta, ești bărbat. Dacă nu, s-a terminat totul, am încheiat orice legătură
Mihai Zmărăndescu

@zmaramma Te astept la Podcast! #foryou #survivor #zmarandescu ♬ sunet original - Zmaramma

VIDEO Roxana Ciuhulescu, detalii despre scandalul cu Zmărăndescu de la „Survivor România”: „În viață mai ai simpatii, antipatii, nu te poți înțelege cu toată lumea”

Citește și: 

Robert Niță, despre experiența Survivor: „Am slăbit 10 kilograme!” + Ce a făcut înainte de plecarea din Dominicană: „Se uitau la mine și se închinau”

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
4don
4don  •  23 Martie 2022, 03:18

Cauta atenție asta mic...

138672209828437
Gelu Oanca  •  19 Februarie 2022, 17:44

La survivor, nu castiga cel care are rezultate mai bune, castiga cel pe care il voteaza telespectatorii. Anul trecut a castigat Zani, cu toate ca nu a fost cel mai bun sportiv, la votat oameni din mila. Nu este corect, daca este un concurs sportiv sa castige cine este mai bun, nu din mila.

192486884818821
Mihnea Ilie  •  19 Februarie 2022, 17:20

Frumoasă familie, nimic de zis.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează