GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO Vica Blochina a pozat goală după ce a slăbit! Cum arată acum cea mai cunoscută amantă din România

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 13:14 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 15:51

Vica Blochina (47 de ani), care a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani, a pozat complet goală în vacanța de lux în care se află. A plătit peste 7.000 de euro pentru un sejur de șapte nopți în Turcia. 

Vica Blochina a atras atenția cu cele mai recente imagini pe care le-a distribuit pe Instagram. Ea se află deja de câteva zile la un resort de lux din Turcia, e cazată la un celebru hotel unde vin și celebrități precum Jennifer Lopez, Christina Aquilera sau Jason Darulo.

„Cea mai ieftină cameră pentru 7 zile costă 7200 de euro, pe aceasta am ales-o eu. Mi s-au confirmat toate review-urile hotelului pe care le-am citit înainte să vin. Ce m-a convins pe mine să vin în acest loc e că în fiecare an sunt invitați pentru oaspeții hotelului cântăreți foarte renumiți, vin de exemplu J.Lo, Christina Aquilera, Black Coffee, Jason Darulo o să vină acum în vara aceasta. Mi s-a părut wow, că dacă ești cazat în acest hotel ai totul inclus, chiar și aceste concerte cu mari cântăreți”, a declarat Vica Blochina pentru spynews.ro

Vica Blochina, poză complet goală, în camera de hotel

Nu luxul camerei de hotel în care s-a cazat a impresionat, ci modul în care s-a pozat Vica Blochina. Ea s-a fotografiat singură, complet goală, în oglindă. Vezi imaginea în galeria foto!

„Oglindă, oglinjoară…”, a scris vedeta pe Instagram. Acum, ea se mândrește cu silueta ei, mai ales că a slăbit. 

+23 FOTO

Câte kilograme a slăbit Vica Blochina după ce s-a operat

Vica Blochina și-a micșorat stomacul în urmă cu mai bine de o lună. Vedeta a suferit o intervenție numită plicatura gastrică, pentru care a plătit mii de euro, după cum a anunțat în podcastul ei de pe YouTube, „Femeia deasupra”. 

Vica Blochina a urmat mai multe diete, regimuri alimentare stricte, însă nu a mai reușit să dea jos kilogramele nedorite. Astfel, vedeta a ajuns la medic, unde a suferit intervenția plicatura gastrică, de micșorare a stomacului. Doar 48 de ore a stat internată în spital și nu a avut nicio durere. În emisiunea ei de pe YouTube, ea a dezvăluit mai multe despre intervenția suferită, cât și prețul acesteia, în euro. 

„Am stat 48 de ore în spital. Ce însemnă plicatura gastrică? Este micșorare de stomac. Costul operației este undeva la 3.900 de euro, se face o analiză completă înainte de operație. Ce am voie să mănânc? Creme de legume, piureuri, dar mai lichide. Apoi piureuri mai solide și apoi după o lună de zile ai voie să revii cu mâncarea normală. Dacă mănânci mai mult și mai repede, ai o senzație de sufocare și îți vine să vomiți, deci trebuie să mănânci extrem de încet”, a explicat Vica Blochina pe YouTube. 

De când a suferit operația, Vica Blochina a dat jos mai bine de 11 kilograme, dar nu se oprește aici. Vrea să dea jos încă nouă.

+23 FOTO

Citește și:

Obiceiul de la care Cristi Borcea nu se abate niciodată seara » Valentina Pelinel l-a dat de gol

Bucurie imensă în familia unui fotbalist al Rapidului

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează