GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Pierderile uriaşe suferite de Kiev, după declanșarea războiului » Anunțul lui Vitali Klitschko

Vitali Klitschko, primarul Kievului
Vitali Klitschko, primarul Kievului

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 mai 2022 12:58 / Actualizat duminica, 01 mai 2022 13:10

Vitali Klitschko (50 de ani), primarul Kievului și fostul campion mondial la box, a anunțat suma pierdută până acum de capitala Ucrainei, după războiul declanșat de Rusia.

Într-o intervenție video la Bloomberg, Vitali Klitschko a declarat că la două luni de la invazia dictată de Putin, Kievul a fost văduvit de aproximativ 1 - 1,5 miliarde de dolari americani.

Duckadam, ferm pe poziții în privința sportivilor ruși: „Să fi fost interzisă și Nadia, că a fost la Ceaușescu?”
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Duckadam, ferm pe poziții în privința sportivilor ruși: „Să fi fost interzisă și Nadia, că a fost la Ceaușescu?”

Vitali Klitschko a anunțat suma pierdută de Kiev de la declanșarea războiului

„Impactul din acest moment este uriaș pentru economia noastră. Sunt oameni care au rămas fără locuri de muncă. Sunt mai bine de 200 de clădiri pur și simplu distruse. Ei au distrus toată infrastructura. Nu cred că este vorba de foarte mulți bani ca să reconstruim clădirile, ar fi în jur de 100 de milioane de dolari americani. Dar am pierdut bani la bugetul orașului. 

Credem că este vorba de 1 - 1,5 miliarde de dolari americani, bani care nu au mai intrat în bugetul Kievului. V-am spus care sunt cifrele acum. Nu știm cât va mai dura războiul și cât va costa în următoarele luni, sau poate ani.

Economia Ucrainei este distrusă, este o dramă uriașă în toată țara, pentru toți cei 40 milioane de locuitori. Sunt milioane de refugiaţi care încearcă să își găsească o casă. În fiecare zi mor oameni, civili! Acest război este fără sens, e un genocid al populației din Ucraina”, a transmis Vitali Klitschko, primarul orașului Kiev.

Citește și:

„Trădătorul de la națională” » Postarea unui gimnast ucrainean a șocat întreaga țară

Alina Peregudova (14 ani), o tânără halterofilă din Ucraina, a fost ucisă împreună cu mama sa de soldații ruși în Mariupol.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gabortelevizor
gabortelevizor  •  01 Mai 2022, 14:33

Ia cu pită capdezmeu... https://invictuswebmedia.com/2022/04/23/jacques-baud-colonel-al-armatei-elvetiene-abordarea-rusa-a-razboiului-este-foarte-diferita-de-cea-a-sua/?fbclid=IwAR3aIOTtnNBGvQP4sVZ-xllVmGxKqXU2ppPF06ypaz8jZU5ieqFSK4jpwEk

Vezi toate comentariile (1)
Comentează