GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  CORONAVIRUS

Vor fi amendați cei care încalcă regulile stării de alertă? Ludovic Orban a răspuns direct întrebării

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2020 21:04

România a intrat de astăzi în stare de alertă. Ludovic Orban a încercat să clarifice situația amenzilor acordate celor care încalcă reglementările împotriva răspândirii coronavirusului.

Premierul Ludovic Orban a declarat că aceștia riscă deocamdată „o mustrare, un avertisment. După ce oamenii ajung să cunoască aceste reguli, cine nu le va respecta va fi amendat”.

„Sigur vor fi sancțiuni. Și acum avem bază să dăm amenzi. Trecem la niște reguli hotărâte de Comitetul Național pentru Situații de Urgență care sunt impuse prin ordine comune ale ministrului Sănătății cu miniștrii de resort din toate domeniile pe care le coordonează”
- Ludovic Orban

VIDEO / Măsuri obligatorii de protecție împotriva noului Coronavirus (COVID-19)

Citește și alte știri despre coronavirus:

Unde au fost montate primele automate de măști din România și cât costă setul

Protest anti-guvern în București » Peste 100 de persoane care nu respectă distanțarea sunt în Piața Victoriei: „Acești oameni își riscă sănătatea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează