GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

VIDEO Răscolitor » Handbalista ucraineană de la Minaur Baia Mare a transmis un mesaj în limba rusă la GSP Live: „Cum ne-am unit noi, o puteți face și voi!”

Yaroslava Burlachenko, la GSP Live
Yaroslava Burlachenko, la GSP Live

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2022 10:26 / Actualizat luni, 21 martie 2022 15:35

Yaroslava Burlachenko (29 de ani), pivot la CS Minaur Baia Mare, a fost invitata emisiunii GSP Live în această dimineață. În contextul invaziei Ucrainei de către Rusia, handbalista din Ucraina a transmis un mesaj în limba rusă pentru poporul vecin.

Au trecut 26 de zile de când regimul de la Kremlin a dictat invadarea Ucrainei. De atunci, bombardat și izgonit din propria țară, poporul ucrainean suferă.

Luni dimineață, handbalista ucraineană Yaroslava Burlachenko, de la CS Minaur Baia Mare, în trecut jucătoare la HCM Slobozia și SCM Craiova, a fost prezentă la GSP Live. 

Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”
RĂZBOI UCRAINA
Postare virală. Ce a pățit o antrenoare de fitness din Ucraina într-o benzinărie din România: „Am început să plâng instant. Așa ceva?!”

VIDEO » Mesajul în rusă transmis de handbalista ucraineană de la Minaur Baia Mare la GSP Live

În finalul emisiunii, moderatorul Costin Ștucan a întrebat-o pe sportivă dacă dorește să transmită un mesaj poporului rus. Yaroslava a vorbit timp de un minut și 35 de secunde în limba rusă. 

Eu sincer cred că uneori problemele pot fi rezolvate de un om sau de un grup mic de oameni. Iar acum am înțeles că unitatea poporului reprezintă o mare forță, o forță enormă care are o energie aparte. Și e foarte important de înțeles. Unde și încotro trebuie îndreptată acea energie. Am în vedere că foarte multe s-au întâmplat acum, și legi, dar și sancțiuni care face viața oamenilor una absolut dificilă și grea. Oamenii trebuie să părăsească zona confortului, trebuie să se organizeze altfel, dar în același timp unindu-se, organizându-se, direcționând corect puterile pentru revenirea la viața de odinioară, una maximal de confortabilă. Dar pentru asta trebuie să oferiți pace. Pentru că, împreună, și noi suntem forță, și voi sunteți forță. Dar e important de înțeles încotro ne îndreptăm acea forță.

-Yaroslava Burlachenko, handbalistă la CS Minaur Baia Mare

Ulterior, aceasta a tradus și în limba română:

„Am spus că mi se pare incorect ca o persoană sau un grup de persoane să poată facă absolut orice. Un număr foarte mare de oameni se poate uni, iar unit are o energie extraordinară. Este foarte important încotro este îndreptată această energie.

Înțeleg perfect că rușii au pierdut modul de viață obișnuit din cauza sancțiunilor și noilor legi, dar cred că dacă sunt uniți pot reveni la viața pe care au avut-o și au iubit-o.

În același timp, ei pot ajuta să aibă pace nu doar ei, dar și țara de lângă ei. Important este încotro se îndreaptă această energie. Așa cum ne-am unit noi, așa o pot face și ei, iar energia să fie îndreptată în direcția corectă”.

Citește mai multe știri despre invazia Ucrainei: 

Yaroslava Burlachenko, mărturii despre infernul produs de Rusia în Ucraina: „Vorbeam cu mama la telefon și auzeam explozii”

Fotbalistul care l-a comparat pe Putin cu Hitler se ia de ruși: „Sunt o turmă de oi. Nu-i vom ierta niciodată! Îmi vine să vomit”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează