GSP SPECIAL  »  SUPERREPORTAJE  »  INEDIT

FOTO Tolontan, Badea, Crăciunescu şi Alexandru Tudor, vedetele unui meci între profesori şi elevi

Tudor, Crăciunescu şi Mircea Badea, între profesori şi elevi +46   FOTO
Tudor, Crăciunescu şi Mircea Badea, între profesori şi elevi

Articol de - Publicat vineri, 25 mai 2012 00:00 / Actualizat vineri, 25 mai 2012 18:14

Pentru al 25-lea an consecutiv, elevii anului terminal ai Colegiului Naţional de Informatică "Tudor Vianu" au jucat un tradiţional meci împotriva profesorilor

În premieră, pe lîngă echipele elevilor, băieţi şi fete şi de echipa profesorilor, a existat şi una a "invitaţilor". Din aceasta au făcut parte şi foşti absolvenţi, printre care redactorul-şef al Gazetei Sporturilor, Cătălin Tolontan şi vedeta de televiziune Mircea Badea, dar şi preşedintele CCA, Ion Crăciunescu. Arbitrul întîlnirilor? Nimeni altul decît Alexandru Tudor, un invitat obişnuit al partidei.

Tudor l-a învins pe Crăciunescu :D

Într-o atmosferă de zile mari, din arsenalul spectatorilor nelipsind valuri şi scandări, toţi cei angrenaţi în joc au încercat să îşi intre în rol. Alexandru Tudor a fost la fel de strict ca de obicei, Mircea Badea a impresionat asistenţa prin condiţie fizică, iar Ion Crăciunescu şi Cătălin Tolontan nu au avut probleme pe faza defensivă.

Şeful arbitrilor a fost folosit şi pe postul de portar la executarea loviturilor de la unsprezece metri, încercînd să pareze lovitura lui Alexandru Tudor. Fără succes, însă: "Brad Pitt" a bătut tare, pe jos, chiar printre picioarele fostului "central" vîlcean.

Băieţii, umiliţi de fete

Pentru băieţii din "Tudor Vianu", bacalaureatul nu pare a fi o sperietoare, majoritatea fiind olimpici naţionali şi internaţionali. Dar colegele de an, da! Acestea au "taxat" golul rapid înscris de adolescenţi şi au început tăvălugul. Gol după gol, atac în zece oameni şi apărare de ocazie. Scorul? Necunoscut, din punctul de vedere al băieţilor. :D

Şi jocul profesori-elevi a fost pe gustul tuturor. Organizatorul Marcel Homorodeanu, profesor de informatică, l-a alergat prin mulţime pe Tudor, nemulţumit că "fluieraşul" nu a acordat un penalty. Mai tîrziu, s-a iscat o bătaie în toată regula, în care au fost implicaţi şi profesori, şi elevi. Bineînţeles, totul în glumă şi în uralele celor de pe margine.

Tradiţie de 25 de ani!

Meciul profesori-elevi şi-a consumat, pînă acum, 25 de ediţii. Prima dintre ele? În anul 1988, meciul jucîndu-se în curtea interioară a Colegiului. Printre invitaţii obişnuiţi ai profesorului Homorodeanu se numără Miodrag Belodedici, Alexandru Tudor şi Mircea Badea.

\pi a fost numărul purtat de doi reprezentanţi din echipele fetelor şi băieţilor, care nu au uitat că învaţă la Colegiul de Informatică

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  26 Mai 2012, 01:21

halal "vedete"!

vladutz13
vladutz13  •  25 Mai 2012, 18:02

Sunt meciuri din astea prin cam toate liceele, nu vad ce e asa deosebit la asta.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează