Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2012 23:50

Directorul Gazetei, Ovidiu Ioaniţoaia, a fost singurul ziarist care a avut acces în rezerva ocupată de Mircea Lucescu la Spitalul Universitar

Vineri după-amiază, maşina în care se afla Mircea Lucescu a fost izbită de un tramvai pe Bulevardul Vasile Milea, din Bucureşti. De atunci, informaţiile despre accident continuă să curgă. Ştim varianta poliţiei, a celor implicaţi şi a martorilor. Ce nu ştim, e varianta lui Mircea Lucescu!

Ieri dimineaţă, "cînd Bucureştiul încă mai moţăia", Ovidiu Ioaniţoaia a reuşit să intre în rezerva în care e internat tehnicianul. "Îţi trebuie două aprobări pentru a-l vedea, altfel nu treci de bodyguarzii ce-ţi blochează drumul din 5 în 5 metri.

Deşi abia ne auzim între noi, Mircea se trezeşte. E obligat să stea întins pe spate şi numai pe spate, ca o statuie! Vorbeşte greu, şoptit" Ce i-a spus lui Ovidiu Ioaniţoaia despre accident, afli dintr-un reportaj realizat la Spitalul Universitar, doar în ediţia tipărită a Gazetei de azi! N-o rata, varianta lui Mircea Lucescu e SURPRINZĂTOARE!

 

Playtech: ȘOC! Putin, pus la pământ de SUA. Decizia istorică luată ACUM! E INCREDIBIL