GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  FRANȚA SUB TEROARE

Anastasia Pidpalova, fosta jucătoare a Oltchimului, spune că două colege ale sale au invitat-o la Paris, în seara atentatelor: "Puteam să fiu la acel concert!”

Articol de - Publicat luni, 16 noiembrie 2015 00:00

Ucraineanca Anastasia Pidpalova a jucat între 2008 și 2011 la Oltchim. A plecat apoi în Rusia, iar între timp a ajuns în Franța, la Cercle Dijon.

Interul stînga a povestit pentru Gazeta Sporturilor că două coechipiere de la Dijon au invitat-o la Paris, în ziua monstruoaselor atentate. "M-a ferit Dumnezeu! Puteam fi la acel spectacol sau în apropiere. Am mai fost la Bataclan", a declarat Nasti. "Inițial, am vrut să merg la Paris, pentru că eram liberă. Și de acolo să plec dimineața acasă, în Ucraina. Pentru că am o săptămînă liberă. Dar, în cele din urmă, am zis că e obositor și nu am mai mers", a adăugat Pidpalova.

"Nici nu am ştiut de atentate pînă dimneața. Am adormit devreme pentru că la cinci m-am trezit să iau TGV-ul spre Paris. Cînd am deschis netul, nu-mi venea să cred. Doamne, ce nenorocire!", spune ucraineanca. "Și în aeroport era o senzație aparte, foarte multă lume, se citea teama pe fața fiecăruia. Mulți militari. Bine că am ajuns acasă", a încheiat Nasti.

Turneul României în cumpănă

Naționala feminină a României are programat, pe 28-29 noiembrie, chiar la Paris, un turneu de pregătire în Franța. "Nu știm ce se va întîmpla. Nu avem nici o veste deocamdată. Oricum, noi trebuie să plecăm în Franța pe 25 noiembrie", a declarat antrenorul secund al naționalei, Costică Buceschi. România are un stagiu comun de pregătire cu reprezentativa Franței înainte de Campionatul Mondial din Danemarca, turneul final care va debuta pe 5 decembrie.

89 de oameniau murit la concertul de la Bataclan, măcelăriți de teroriștii înarmați. Au fost însă și mulți răniți

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează