GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  ATENTAT LA LONDRA

Atac criminal la Londra în tricoul lui Arsenal » Unul dintre cei trei militanți ISIS era fanul "tunarilor"

Articol de - Publicat luni, 05 iunie 2017 09:00

Unul dintre cei trei militanți ISIS ce au intrat cu furgoneta în pietonii de pe London Bridge și apoi au înjunghiat mai multe victime în Borough Market era fanul ”tunarilor”.

Anglia a fost sâmbătă ținta unui nou atentat, al treilea în mai puțin de trei luni. În timp ce jucătorii lui Real sărbătoreau la Duodecima, la 211 km de Cardiff teroarea punea iar stăpânire pe capitala Marelui Regat. Tot un atac cu mașină, ca pe 22 martie, soldat atunci cu 5 morţi şi 40 de răniţi, dar sâmbătă au acționat 3 teroriști cu o furgonetă, într-un atac pe London Bridge și Borough Market. Unul din ei, pasionat de fotbal, era îmbrăcat într-un tricou albastru cu mâneci bleu al lui Arsenal.

Lichidați după 8 minute

După ce au intrat cu 80 km/h în trecătorii de pe pod, făcând minimum 20 de victime, jihadiștii "de origine mediteraneeană" au coborât și au continuat asaltul. Înarmați cu cuțite cu lama de 30 cm și purtând false veste și centuri explozibile, au înjunghiat bestial, la întâmplare, clienții aflați într-o zonă aglomerată cu baruri și restaurante, strigând "This is for Allah". Un alt atac terifiant. La opt minute după apelul primit la 112, polițiștii englezi au reușit să-i lichideze pe toți cei trei teroriști.

7 morțiși 50 de răniți e bilanțul atentatului produs sâmbătă, pe London Bridge și Borough Market

12 persoane au fost arestate în Barking din estul Londrei, suspectate de complicitate cu atentatul

Un român i-a înfruntat

Un român, care lucra în zona atacului, s-a luptat cu atacatorii. "Doi terorişti taie lumea pe stradă. Uitaţi ce este aici! Câţi au omorât, fraţilor! I-am tras unuia în cap cu basketul! I-am dat de l-am zăpăcit! Florin, făcăleţul ăla tare de sub masă. Du-te și adu-l încoa'!", a povestit pe Facebook.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
807489642701575
Dan Miclea  •  06 Iunie 2017, 06:28

jihadiștii "de origine mediteraneeană" ???? Erau cu acte englezesti!

iosif_vs
iosif_vs  •  05 Iunie 2017, 11:25

Pai nu e plin de din astia cu turbane in cap in tribunele din Anglia?

onduku
onduku  •  05 Iunie 2017, 09:32
Postat de bvd_magheru pe 05 Iunie 2017, 09:09

***

Un fel de Moflea in tricoul lui Dinamu.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează