Articol de GSP - Publicat sambata, 23 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 23 noiembrie 2013 10:24

După ce în urmă cu 3 luni, Costică Ştefănescu, fostul căpitan al Craiovei Maxima, a decedat, aseară un alt membru al marii echipe a Ştiinţei s-a stins.

Aurel Ţicleanu, fostul mijlocaş al echipei, a anunţat astăzi pe contul său de facebook că Doru Văetişi, 53 de ani, masorul echipei care a ajuns pînă în semifinalele Cupei UEFA în 1983, a decedat.

"M-a sunat Cami (Rodion Cămătaru) aseară să-mi spună că a murit Doru Văetişi, prietenul nostru de o viaţă, masor pe la echipă pe vremea noastră. Bunul Dumnezeu să-l aibă în pază pe Doruţu al nostru şi am căutat o poză cu el, pentru cei care nu-l cunosc şi nu numai, şi mă bucur că am găsit una în care era şi în prim plan, dar şi foarte fericit şi cred că ar fi frumos să ne ramînă aşa în amintire. Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag!", a scris Ţicleanu pe contul său.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”