Bachebalistul Andrei Lefter, în vîrstă de 23 de ani, care a fost găsit căzut pe stradă, marţi, a decedat sîmbătă după-amiază, potrivit anunţului celor două cluburi la care a evoluat, CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti.

"Ploieşteanul Andrei Lefter a încetat din viaţă în această după-amiază, la Spitalul Judeţean Sibiu. Pe această cale, CSU Ploieşti şi toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei, foşti coechipieri, antrenori şi suporteri, ţin să transmită sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele", se arată în comunicatul de sâmbătă al formaţiei campioane, CSU Ploieşti.

La rîndul său, echipa CSU Atlassib Sibiu a transmis un mesaj de condoleanţe. "CSU transmite condoleanţe familiei îndoliate. CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Ne exprimăm regretul faţă de această grea pierdere a familiei. Transmitem şi noi, pe această cale, sincere condoleanţe şi familiei şi apropiaţilor lui Andrei".

Bachebalistul Andrei Lefter a fost găsit căzut pe stradă, marţi, şi a fost internat de urgenţă în Spitalul Judeţean Sibiu, cu multiple fracturi şi traumatisme craniene. El se afla deja în comă.

Sursă: Mediafax