GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DINAMO

De la el a pornit totul » Poliţia a reţinut un nou suspect în cazul fanului dinamovist ucis după derby

Ionuț Pătrașcu
Ionuț Pătrașcu

Articol de , - Publicat joi, 01 septembrie 2016 00:00

Poliţia a reţinut ieri un nou suspect, Ionuț Pătrașcu, în cazul uciderii fanului dinamovist Adrian Daniel Matei.

Puștiul omorât după ultimul Derby de România a fost înmormântat sâmbătă. Dar ancheta continuă, iar ieri a fost reținut un alt tânăr în afara celui care e principalul suspect.

După ce Alexandru Badea, alias "Bibiloi", membru al grupului "Radicals" din galeria Rapidului, a fost reținut pentru 30 de zile, ieri a fost reținut pentru 24 de ore și Ionuț Andrei Pătrașcu (26 de ani), alias "Apaca", membru al facțiunii "Hunters" din Peluza Sud Steaua. Dacă instanţa va decide că e necesar, Pătrașcu va primi și el mandat de arestare pentru 30 de zile.

Conform informațiilor Gazetei, de la el ar fi pornit conflictul în urma căruia Badea l-a lovit în cap, pe la spate, cu un obiect contondent, pe Adrian Daniel Matei.

Din rechizitoriul prezentat de Digi, Pătrașcu ar fi vrut să-i ia un fular de la gât unui apropiat al lui Adrian Matei, ar fi demarat o altercație ce s-a încheiat cu lovirea fanului dinamovist: "Victima a început să sângereze, s-a dezechilibrat și a căzut, iar inculpatul a fugit".

Alți doi prieteni ai lui Badea și Pătrașcu, Adnan Taplamaci și Mihai Adrian Popa, sunt cercetați în stare de libertate. Taplamaci e fost junior al lui Dinamo și a plecat din Ștefan cel Mare după o dispută fizică în care a fost implicat și antrenorul Cătălin Dănilescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  01 Septembrie 2016, 23:46
Postat de Mihail Negulescu pe 01 Septembrie 2016, 09:52

Ce ziceți, aveți și voi vreo contribuție, în excitarea minților unor "suporteri", mai puțin civilizați, care se găsesc din plin, prin toate cartierele orașelor? Folosirea unor expresii de tipul "dușmani de moarte", "Sânmărtean se va răzbuna pe Steaua" și alte asemenea "perle", credeți că le face bine? Poate doar preoților!

+1. bravo, felicitari, un comentariu perfect.

geo.b.
geo.b.  •  01 Septembrie 2016, 17:23
Postat de Adi Mitrea pe 01 Septembrie 2016, 14:04

Un fcsbist bun nu exista.dar nu asta e problema.mi mi si cu reghe incita la violență prin discursurile *** pe care le lansează in spațiul public.

Corect,as mai adauga si pe uni ziaristi,chiar daca nu instiga pe direct,o fac pe ocolite.Si aroganta,este tot o instigare,mascata.

896192190498051
Adi Mitrea  •  01 Septembrie 2016, 14:04

Un fcsbist bun nu exista.dar nu asta e problema.mi mi si cu reghe incita la violență prin discursurile *** pe care le lansează in spațiul public.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează