GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Dezvăluire controversată: "Bodyguarzii de la Național Arena aveau ordin ca Burleanu să nu ajungă la catafalcul lui Prodan!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 noiembrie 2016 11:30

Momente tensionate ieri la Arena Națională, acolo unde trupul neînsuflețit al fostului fundaș, Daniel Prodan, a fost depus pentru ca fanii să-și ia rămas bun.

Zeci de oameni de ordine au stat cu ochii în patru la intrarea VIP a tribunei oficiale, paza fiind asigurată de firma BGS din București (ceea care gestionează securitatea Arenei Naționale), dar și de cei de la Bronic Security (firmă angajată de familia Prodan). Motivul?

Jurnalistul DolceSport, Silviu Tudor Samuilă, a postat pe contul său de Facebook un mesaj incredibil, care spune totul despre relațiile tensionate din oficialii Federației Române de Fotbal, Daniel Prodan și familia acestuia.

"Bodyguarzii de la Național Arena au avut instrucțiuni clare să nu îi lase pe Burleanu și Bodescu la catafacul lui Didi Prodan", a fost mesajul jurnalistului pe contul de Facebook, care a fost sters însă după câteva ore!

15102160 10153853352242172 1884159681 o

Aflat în conflict deschis cu Prodan până în ultimele secunde ale vieții, președintele FRF, Răzvan Burleanu, n-a fost văzut ieri la Arena Națională.

Din partea FRF au venit însă figuri mai puțin cunoscute de la Casa Fotbalului, între care Ciprian Paraschiv (director dezvoltare), Cătălin Gheorghiu (team manager echipa națională) sau Sorin Cojocaru (departamentul security), dar și Cătălin Popescu și Gabriel Berceanu (amândoi în departamentul de comunicare).

În schimb, Belodedici a punctat că "acum nu reprezint FRF, ci sunt aici ca fost coleg al lui Didi". A venit însă special de la Chișinău președintele federației moldovene, Pavel Cebanu, fost antrenor la Olimpia Satu Mare, clubul care l-a lansat pe Prodan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
gicab
gicab  •  19 Noiembrie 2016, 17:44
Postat de Razvan Marcel pe 19 Noiembrie 2016, 14:28

E o prostie,doar nu a murit din cauza lui Burleanu,cred ca avea probleme la inima,nu sa tratat si sa ajuns aici.Dumnezeu sa il ierte!

Corect... familia lui ce conflict avea cu Burleanu??? Oricum aici e vorba doar de bani... bani...Dacă nu îl dădea afara din FRF erau f buni prieteni , așa...

dtdr
dtdr  •  19 Noiembrie 2016, 17:33

Corectez: Era normal ca gainarii sa nu fie la catafalcul lui Tatuca !

dtdr
dtdr  •  19 Noiembrie 2016, 17:32

Era normal ca gainarii sa fie la catafalcul lui Tatuca !

Vezi toate comentariile (29)
Comentează