GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

FIFPro reacționează dur după decesul lui Ekeng: "E clar că unele cluburi din România se zgârcesc cu facilitățile medicale" » Regula impusă care a fost ignorată

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 mai 2016 15:18

Federația Internațională a Fotbaliștilor Profesioniști (FIFPro) a reacționat după ce decesul lui Patrick Ekeng, care a murit la spital, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

Secretarul general al organizaţiei, Theo van Seggelen, a vorbit despre decesul lui Ekeng și trage un semnal de alarmă în ceea ce privește modul în care cluburile din România se preocupă de condițiile medicale.

"Acum e prea devreme să tragem concluzii despre acest tragic accident. Poliţia continuă ancheta. Totuși,  este clar că unele cluburi din România au o istorie în a fi zgârciți în ceea ce privește facilităţile medicale

Moartea lui Ekeng este şocantă. După ce autorităţile îşi vor termina ancheta, aşteptăm un răspuns la întrebarea dacă această tragedie putea să fie evitată", a spus Theo van Seggelen, potrivit Reuters.

FIFPro spune că după ce Henry Chinonso a murit în august 2012, în timpul unui amical dintre CS Baloteşti - Delta Tulcea, AFAN a cerut Federațiilor ca la toate meciurile să fie ambulanțe complet dotate, dar nu se întâmplă așa.

"Fiecare club ar trebui să plătească aproximativ 400 de euro pentru un echipament complet. Planul nu a fost adoptat. În schimb, cluburilor din primele trei divzii li s-a permis să aibă ambulanțe cu dotările minime" Emilian Hulubei, președinte AFAN, într-o declarație publicată de FIFPro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
427951077389201
Mihai Tanase  •  09 Mai 2016, 08:00

Cuburile ar trebui sa aibe in dotare asemenea ambulante si angajat personalul necesar .Si asta ar trebui la toate sporturile si la toate cluburile , pentru a asigura in permanenta starea de sanatate a sportivilo , atat la antrenamente , cantonamente si competitii .Nu vad de unde sistemul sanitar ar putea asigura ambulante la toate activitatile tuturor sporturilor , nu cred ca are o asemenea dotare sistemul sanitar .Si apoi , pentru populati ce ar mai ramane ? Cine ar mai asigura serviciul de ambulanta ?

651019328387797
Stoica Magdalena  •  08 Mai 2016, 21:52

Cine sa dea ajutor taximetristul din spatele doctorului care sta cu mainile an buzunar asta e nivelul de pregatire de la Dinamo iar Negoita nu stie nimic legile le face Batineanu

geo.b.
geo.b.  •  08 Mai 2016, 19:03
Postat de panzer_lehr pe 08 Mai 2016, 16:40

Interviu zguduitor cu mama fotbalistului decedat Cristi Neamtu: -femeia spune ca atunci cand a fost accidentat fiul ei, actualul medic al lui Dinamo, Batineanu nici nu era pe teren, ci la hotel dar in acte si ancheta politiei l-au scos prezent la marginea gazonului. INCREDIBIL Femeia acuza ca acest medic are neamuri cu functii mari in ministerul de interne ! mai mult decat atat mama lui Cristi Neamtu acuza faptul ca fiul ei nu a fost transportat la spital cu ambulanta ci cu autocarul echipei . INCREDIBIL CE MEDIC A ADUS NEGOITA LA DINAMO. oare de ce Dinamo avea nevoie de un medic ***? Ce trebuia el sa accepte ?

Corect,dar as mai adauga ceva:decat o ambulanta ne dotata,puteau aduce la stadion direct dricul. Tot lucrul acela l-ar fi facut si probabil ca si mai ieftin.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează