GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  PRODAN A MURIT LA 44 DE ANI

În memoria lui Didi Prodan » Decizia luată de Federația Română de Fotbal

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 noiembrie 2016 14:48

Site-ul FRF a anunțat astăzi că în toate meciurile care vor avea loc la acest final de săptămână se vor ține momente de reculegere în memoria lui Didi Prodan.

În toate competițiile organizate de Federație, atât la juniori cât și la seniori, se va ține un moment de reculegere înaintea fluierului de start, se arată într-un comunicat oficial.

Daniel Prodan, fost fotbalist al Generației de Aur, a murit aseară, în jurul orei 23:00, în urma unui infarct. Fostul fundaș al naționalei avea 44 de ani.

Citește și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  17 Noiembrie 2016, 17:53

Este un moment pios , rusine celor care nu respecta clipa ,ura viscerala le intuneca mintile. D*zeu sa-l ierte pe Prodan.Si pe * barfitori*.

inginerul_reloaded
inginerul_reloaded  •  17 Noiembrie 2016, 17:30

În toate competițiile organizate de Federație,deci nu e vorba de Liga I (banuiesc totusi ca si Liga Profesionista,care este organizatoarea competitiei ,va face acest lucru).***a federatie,probabil jubileaza ca a scapat de un ghimpe in coasta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1153020558075703
Fettik Oscar  •  17 Noiembrie 2016, 16:11

Un mare caracter,dumnezeu sa-l ierte...bouburleanu *** de caracter si antimeserie tipu,rusine parintilor ca au crescut asa un libidinos

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează