GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECES

Pablo de Lucas a vorbit și în Marca despre Ekeng și îi atacă pe medici: "Totul era absurd! I-au făcut orice, mai puțin reanimare"

Articol de GSP - Publicat luni, 09 mai 2016 12:58

Pablo de Lucas, jucătorul Viitorului, se află pe teren în momentul în care Patrick Ekeng s-a prăbușit pe gazon în partida Dinamo - Viitorul. 

Mijlocașul spaniol a vorbit pentru Marca și a criticat modul în care medicii s-au comportat cu Ekeng.

"Eram la un metru de Ekeng și m-am gândit prima dată că s-a lovit de un adversar. Imediat mi-am dat seama că avea dificultăți în a respira și se uita în gol. Era inert, iar medicii i-au făcut de toate, mai puțin reanimare. Încercau să îi scoată limba, ca și cum se sufoca, deși era evident că nu aceasta era problema. Totul era absurd.

Cu ambulanța a fost alt spectacol. A durat trei minute până a venit. Se spune că mergea cu grijă, pentru a nu strica gazonul. Era ca și cum Ekeng ar fi probleme la gleznă", a spus de Lucas pentru Marca.

Patrick Ekeng, 26 de ani, a decedat vineri noapte, la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren în meciul Dinamo - Viitorul.

Citește și:  Un medic cardiolog a vorbit despre decesul lui Ekeng: "Doctorul lui Dinamo e responsabil" » De ce camerunezul prezenta un risc mai mare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
10153724887106028
Anka Banes  •  09 Mai 2016, 21:11

Pai este o evidentă ca serviciul medical din Spania sau oricare alta țara din occident nu se poate compara cu serviciile medicale din România . Din păcate . Când ești obișnuit sa fi tratat serios , cu respect, profesionalism si devotament este clar ca ești revoltat sa vezi ca nimeni nu se strofoacă sa facă ceva ca sa salveze pacientul. Dacă nu îți dai seama de deficiente pentru ca nu ai avut posibilitatea de a compara atunci este normal ca indiferenta nu te revoltă. Indiferent cum este interpelant acest lucru.

onduku
onduku  •  09 Mai 2016, 15:29

Bine ca la voi in Spania totul e superb, Lucase!

dinamo100
dinamo100  •  09 Mai 2016, 15:16

Dupa razboi multi viteji se arata!! Dupa logica lui De Lucas, un "specialist" in medicina, medicii trebuiau sa-i faca resuscitare din prima secunda cand au ajuns langa Ekeng. Eu zic ca de-acum sa se astepte ca de fiecare data cand va fi intins pe jos sa vina medicii direct cu defibriloatoarele pe pieptul lui! A vazut lumea filme cu James Bond si a ajuns sa stie mai bine cum putea fi salvat Ekeng!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează