Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2011 00:00 / Actualizat marti, 10 mai 2011 11:21

După o suferinţă lungă, soţia lui Dinu Gheorghe, Reli, a decedat într-o clinică din Bucureşti după ce în ultimele luni a fost la Viena, acolo unde medicii s-au luptat să o ţină în viaţă.

În ultima perioadă, preşedintele giuleştenilor, 56 de ani, a făcut nenumărate deplasări în capitala Austriei, acolo unde soţia sa beneficia de cel mai bun tratament în cazul bolii de care suferea, însă în cele din urmă medicii au fost nevoiţi să se declare învinşi.

La finalul meciului cu Steaua, 1-0 pentru Rapid, Daniel Pancu afirma că "sperăm să-i fi adus o mică bucurie domnului preşedinte care trece prin momente grele cu soţia. Acestea sînt adevăratele drame ale vieţii". La meciul următor, cu Tg Mureş, 1-1, după ce a marcat, Nicolae Grigore a fugit direct pe banca de rezerve şi i s-a aruncat în braţe lui Dinu Gheorghe, căruia din acelaşi motiv a ţinut să-i dedice golul.

În urmă cu 10 ani, soţia giuleşteanului suferise o operaţie de cancer la sîn.

Dumnezeu să o odihnească!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”