TRAGEDIE  ·  FIORENTINA

Un an de la moartea lui Davide Astori » Cum vor comemora echipele din Serie A tristul moment

Articol de GSP - Publicat joi, 28 februarie 2019 19:01

Pe data de 4 martie se face un an de la moartea lui Davide Astori, fotbalistul echipei Fiorentina.

În memoria căpitanului viola, în Italia, în timpul meciurilor din etapa a 26-a din Serie A, în minutul 13 al partidei se va proiecta pe un ecran adițional poza lui Astori. Poza o să râmănă fix 13 secunde, numărul purtat de fotbalist pe tricou.

„Amintirea lui Astori e vie în sufletul fiecărui microbist. Să-i dedicăm câteva aplauze reprezintă un omagiu pentru un mare om și căpitan. Un extraordinar exemplu de corectitudine și loialitate sportivă, pe teren și în afara lui” a declarat Gaetano Miccichè, președintele Federației Italiene de Fotbal.

Căpitanul Fiorentinei s-a stins la doar 31 de ani, fiind găsit mort în camera sa de hotel înaintea unui meci de campionat cu Udinese. În urma autopsiei s-a constatat că Davide Astori a murit din cauza unui stop cardiac.

Citește și:

Un coleg de la Fiorentina e năucit: "Căpitane, căpitanul meu, ieși din camera aia blestemată! Te aștept mâine la antrenament!"Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1