GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  CAZUL HARDY

Un martor ocular povesteşte cum a murit Hardy: "Patru indivizi l-au lovit, nu unul cum se spune"

Imagine cu Hardy surprinsă în club Emotione
Imagine cu Hardy surprinsă în club Emotione

Articol de GSP - Publicat joi, 13 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 13 octombrie 2011 09:41

O persoană care susţine că s-a aflat în clubul în care a fost stîlcit în bătaie baschetbalistul american a vorbit pentru Libertatea, oferind detalii şocante.

Conform mărturiei acestuia, acordată sub protecţia anonimatului, la masa la care au stat interlopii s-ar fi aflat şi fiica unui şef al poliţiei din Giurgiu.

Martorul povesteşte: “Hardy avea obiceiul să danseze mult, să se simtă bine cu toată lumea. În seara aia a dat o tură prin tot localul, aşa cum făcea de obicei. A dansat cu multe fete. Printre ele era şi fiica unui poliţist şmecher din oraş. A fost suficient să-i scoată din sărite pe interlopi“

E momentul în care lucrurile încep să devină dramatice pentru Hardy.

"La masa aia erau şase persoane. Fata asta de poliţist, încă o tipă, un nepot de-al lui Butoane, unul dintre fiii lui, un apropiat al clanului şi Gipsy, ăsta care a ieşit singur în faţă. Din senin, fără avertisment, ăia patru s-au năpustit asupra americanului. Toţi, nu unul cum se spune. Unul i-a dat în cap cu o sticlă de şampanie, după care a urmat măcelul. Pumni, picioare. La final, cînd l-au văzut pe jos, au jucat cu picioarele pe capul lui", a povestit martorul la scenele de groază din clubul Emotione, din Giurgiu.

De la ce a pornit incidentul încheiat tragic pentru sportiv?

"Totul a plecat de la dansurile cu fata poliţaiului, care acum tace. Toată lumea a văzut scenele, dar sunt terorizaţi, le e frică să nu fie ucişi. La cîteva mese de locul în care sportivul a fost bătut cu cruzime, se afla, cu amicii ei, o altă fiică de poliţist. Apoi a urmat mizeria aia că Hardy ar fi fost în comă alcoolică. Nici n-a băut săracu.”, a încheiat persoana care a dezvăluit incidentul pentru Libertatea. Întreg articolul poate fi citit aici.

PREŢUL TĂCERII

Conform sursei citate, interlopii din Giurgiu s-au întîlnit după grozăvie şi au căzut de acord ca cineva să ia toată vina asupra lui. Cel mai potrivit ar fi fost Ionuţ George Tănăsoaia, bun prieten cu unul dintre fiii lui Butoane, care ar fi acceptat “oferta” contra sumei de 100.000 de euro.

Tănăsoaia este în prezentarestat pentru 29 de zile.

Ministerul Sănătăţii acuză în cazul baschetbalistului mort » "Nu i-au făcut nici radiografie!"

VIDEO Ultimele imagini filmate cu Chauncey Hardy în viaţă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (68)
mihaict
mihaict  •  14 Octombrie 2011, 10:05

Moarte clanurilor (stolurilor) de ciori!!! Cel mai bine ar fi ca tiganii astia sa fie anchetati de autoritatile americane, asa sigur se va face dreptate. Iar pedeapsa sa o ispaseasca in state, ca aici nu cred ca ar duce-o ei prea rau in puscarie, insa dincolo ar fi vai de curu lor

paul.o.53
paul.o.53  •  14 Octombrie 2011, 01:36

Acum vreo 2 luni unele state din CE s-au opus ca Romania sa intre in spatiul Shengen , motivul principal fiind coruptia din justitia romaneasca. Situatia de acum este foarte mediatizata, sunt si acuzatii de rasism. Cred ca de data asta se va taia in carne vie, macar ca se le aratam ca se fac progrese in justitie.

cheques
cheques  •  13 Octombrie 2011, 23:35
Postat de zizu pe 13 Octombrie 2011, 09:03

DACA AI IEI CATE UNUL TZIGANII SUNT ZERO BARAT,O IAU LA FUGA,EI NUMAI IN HAITA SUNT TARI..PROBABIL DE AIA AU NEVOIE DE CLANURI... AR TREBUII SA FACEM CA LA BULGARI...! PANA NU I STARPIM PE ACESTI MANELISTI ANALFABETI NU O SA AVEM LINISTE NICI LA NOI NICI IN EUROPA PACAT DE ANTONESCU!

mare pacat de Antonescu...

Vezi toate comentariile (68)
Comentează