GSP SPECIAL  »  TRAGEDIE  »  DECLARAȚII

VIDEO Corect sau insensibil? Dani Alves, după moartea lui Davide Astori: "În lume mor de foame mii de copii, zi de zi, și nu primesc atâta atenție!"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 05 martie 2018 17:21

Întrebat de moartea fugerătoare a lui Davide Astori, căpitanul Fiorentinei care a fost găsit fără suflare în camera de hotel (Detalii AICI), fotbalistul lui PSG, Dani Alves, a dat o declarație care a făcut înconjurul lumii.

Cuvintele brazilianului de 34 de ani au fost apreciate de unii, alții catalogându-le însă drept insensibile.

"Noi nu am fost așa de afectați, pentru că nu-l cunoșteam prea bine. Sunt îndurerat pentru familia lui. Mă gândesc că Davide a făcut tot ce trebuia în lumea asta haotică și că acum e într-o lume mai bună. În lume mor de foame mii de copii, zi de zi, și nu primesc atâta atenție. Și sunt la fel de importanți. Toți vom muri mai devreme sau mai târziu, pentru că suntem doar în trecere. Suntem triști pentru ce s-a întâmplat, dar nu simțim ce simte familia lui, asta e clar", a zis Alves.

Declarația poate fi ascultată la minutul 32 (sau - 12:30):

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
maxp
maxp  •  06 Martie 2018, 11:42

Ceea ce spune Alves e adevarat, dar eu as spune ca acest caz e unul mai deosebit din punct de vedere medical. Pt copiii care mor de foame zi de zi exista un motiv clar. Pt fotbalistul de la Fiorentina nu, ca pana la urma a socat cel mai tare, cum un om aparent sanatos, inca sportiv profesionist, cel mai probabil cu toate testele la zi, a murit subit. Practic asta atrage atentia acestui caz, nu zice nimeni ca era Astori mai important ca alti oameni care sfarsesc din diferite motive.

liviu79pit
liviu79pit  •  06 Martie 2018, 10:35

O declaratie foarte realista! Dura dar adevarata!

magic4ever
magic4ever  •  06 Martie 2018, 09:25
Postat de killertits pe 05 Martie 2018, 22:12

Alves are dreptate, dar ar fii fost mai inteligent daca ar fii tacut din gura. Totusi e fotbalist, nu poti sa ii ceri sa aiba si tact :)

Cel mai bine taci tu din gura! Dani Alves a spus un adevar...nu doar persoanele celebre trebuie regretate , mor mii de copii zi de zi care nu au apucat sa isi traiasca viata...

Vezi toate comentariile (50)
Comentează