INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

12 jucători și membri ai staff-ului lui Manchester United au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară după meciul cu Sheriff Tiraspol

Manchester United, la duelul cu Sheriff Tiraspol, din Europa League
FOTO: IMAGO IMAGES
Manchester United, la duelul cu Sheriff Tiraspol, din Europa League FOTO: IMAGO IMAGES

Articol de - Publicat luni, 19 septembrie 2022 14:55 / Actualizat luni, 19 septembrie 2022 16:24

12 jucători și membri ai staff-ului celor de la Manchester United au acuzat simptome de toxiinfecție alimentară, ca urmare a deplasării făcute de „diavolii roșii” în Moldova, la Chișinău, unde au i-au înfruntat pe cei de la Sheriff Tiraspol.

Potrivit cotidianului britanic The Sun, Manchester United a plecat direct spre Anglia după meciul disputat în capitala Republicii Moldova.

MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”
CS UNIVERSITATEA - FCSB 2-1
MM Stoica iese la atac și prezintă o fază controversată din Bănie: „Viciere! E procedeu de lupte ce face Mitrea cu Compagno”

Au început să se simtă rău de vineri

Conducerea clubului investighează fie dacă mâncarea pe care echipa a mâncat-o unde era cazată era stricată sau nu, sau dacă alimentele consumate în avion sunt de vină pentru starea de rău provocată jucătorilor și membrilor staff-ului. Unii dintre aceștia au început să se simtă rău începând de vineri.

Mai mulți jucători au lipsit de la antrenamente vineri și sâmbătă

Câțiva jucători ai celor de la Manchester United ar fi lipsit de la antrenamentul de vineri, de după meciul de Europa League, în timp ce alții nu au putut participa la antrenamentul de sâmbătă, mai informează sursa citată.

Trupa lui Ten Hag s-a impus fără emoții la Chișinău

Manchester United s-a impus cu 2-0 pe terenul campioanei Moldovei, formația transnistreană Sheriff Tiraspol. Englezii au deschis scorul prin Jadon Sancho, în minutul 17. 

Cristiano Ronaldo a mărit avantajul lui Manchester United în minutul 39, când a transformat fără emoții o lovitură de la 11 metri, stabilind astfel și scorul final.

United, locul 2 în grupa E din UEFA Europa League

Manchester United se clasează, ca urmare a victoriei obținute la Chișinău, pe poziția a doua a grupei E din UEFA Europa League, cu 3 puncte acumulate.
Elevii lui Erik Ten Hag au pierdut primul meci al grupei, pe teren propriu, scor 0-1, în fața spaniolilor de la Real Sociedad. Singurul gol al partidei a fost marcat de Brais Mendez, din penalty, în minutul 59.

Manchester United va juca după pauza internațională în derby-ul orașului

Manchester United o va întâlni pe rivala din oraș, Manchester City, în etapa cu numărul 9 din Premier League. Meciul  va avea loc pe data de 2 octombrie, imediat după pauza internațională dedicată echipelor naționale.

În acest moment, Manchester United se clasează pe poziția a șasea în Premier League, cu 12 puncte acumulate în 6 meciuri disputate, în timp ce „cetățenii” se află pe poziția a doua, cu 17 puncte strânse din 21 posibile.

CITEȘTE ȘI:

Cel mai tânăr fotbalist din istoria Premier League a debutat astăzi » „Decarul” pe care mizează liderul

Mutare bombă în Premier League! Un fost campion al României este noul antrenor de la Brighton

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează