GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Ponturile zilei: 2 cote fulger pentru duelurile de sâmbătă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 aprilie 2020 12:11

PONTURILE ZILEI. Tipsterii GSP.ro au ales mai multe selecții din Vysshaya Liga, pentru că Belarus e singura țară europeană care continuă să joace fotbal în vremuri de pandemie. 

Deși neliniștitoare abordarea autorităților din Belarus, pariorii se numără printre puținii care pot profita de această hotărâre: tipsterii noștri vin în fiecare etapă cu mai multe cote pe care le puteți încerca în această perioadă. 

2 cote pentru meciurile din Belarus

  • Soligorsk - Neman (ora 15:30). Start simetric pentru cele două formații în acest sezon, cu o victorie în prima etapă și o înfrângere în a doua, ambele cu același scor. Dacă Soligorsk a învins-o pe Gorodeja, 2-0, același lucru la făcut și Neman, pe teren propriu, contra lui Vitebsk. Soligorsk este însă favorită, având în vedere calitatea superioară a lotului, dar și ultimele 4 confruntări directe, pe care le-a câștigat fără gol primit. Ultimul duel disputat la Soligorsk s-a încheiat cu o victorie categorică a gazdelor, 6-0. Cota pentru o victorie a gazdelor variază între 1.30 și 1.40.
     
  • BATE - Rukh Brest (ora 17:30). Gazdele au început prost sezonul, cu două înfrângeri în primele două etape, contra celor de la Energetik-bgu și Slavia Mozyr. De partea cealaltă, Ruch Brest a surprins și a reușit să se impună în duelul local, disputat pe teren advers, 1-0, contra lui Dinamo: 2.20 e cota pentru ca ambele formații să înscrie.

 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează