INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIVERPOOL

45 de goluri date în Premier League, dar Jurgen Klopp mai vrea un superatacant la Liverpool! :O

Articol de George Titus AlbulescuJURNALISPORT - Publicat vineri, 30 decembrie 2016 17:45

Jese Rodriguez, care a venit în această vară la Paris Saint-Germain de la Real Madrid, nu s-a acomodat la echipa lui Unay Emery și ar putea ajunge la Liverpool, care este pregătită să-l aducă pe ”Anfield Road”.

PSG a plătit suma de 25 de milioane de euro pentru achiziționarea fotbalistului spaniol, dar acesta nu a evoluat decât de nouă ori în Ligue 1. Din această cauză, el ar putea fi lăsat să plece de pe ”Parc des Princes”, chiar din această iarnă.

În acest sens, Miguel Angel Ramirez, președintele lui Las Palmas, din La Liga, clubul din orașul natal al lui Rodriguez, a dezvăluit faptul că mai multe echipe mari din Europa și-l doresc.

”Jese este un mare fotbalist. El vrea să vină la Las Palmas, dar el aparține lui PSG și are un salariu la nivelul său, unul foarte ridicat. Liverpool, Milan și Roma îl vor, ele fiind gata să-i plătească un salariu corespunzător. Noi nu putem să-i oferim un asemenea venit. Respectăm celelalte cluburi, dar noi suntem în dezavantaj, din acest punct de vedere și trebuie să așteptăm”, a declarat Ramirez în publicația Las Provincia, citată de Mirror.

Jese Rodriguez a evoluat între 2011 și 2016 la Real Madrid, unde a jucat în 63 de meciuri și a înscris de 13 ori.

Împreună cu ”galacticii” el a câștigat titlul în La Liga în 2012, dar și trofeul Champions League, în 2014 și 2016. În actualul sezon, spaniolul a marcat doar 2 goluri în cele 14 partide jucate pentru PSG, în toate competițiile.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează