INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Abel Moreno, dorit în Primera Division!

Abel Moreno
Abel Moreno

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Fostul mijlocaş al echipei Steaua Abel Moreno este curtat de Osasuna Pamplona, grupare care luptă pentru evitarea retrogradării din Primera Division.

Liber de contract după despărţirea de Steaua, Moreno i-a atras atenţia lui Jose Antonio Camacho, care îl consideră un jucător capabil să ajute la redresarea clubului basc.

După 16 etape din Primera Division, Osasuna este pe ultimul loc, cu numai 12 puncte, două sub formaţia clasată pe poziţia a 17-a, salvatoare, Mallorca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  30 Decembrie 2008, 21:46

LOL... forza steaua:)).., jur k il transfera pe asta shy joak titular skpa osasuna de la retrogradare shy pleak la o echipa mai mare gen athletico,villareal,betis:-/ :)) ma jur...

 •  30 Decembrie 2008, 21:24

Bine ca la Camacho era bun si la Lacatus nu, care nu i-a dat numai o sansa. Si cu Despotovic a fost la fel, la Rapid nu era buna, dar antrenorul de la Murcia l-a dorit foarte mult. Uite asa, Despotovic are 4 goluri in 7 meciuri in Segunda. Si Abel Moreno asta era mare stofa la lovituri libere, gol si cu Barcelona...

 •  30 Decembrie 2008, 14:27

abel moreno, mendoza, habibou, vali badea, thereau, elton... la ce echipa ajunge arthuro? :))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close