INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Cumpărături de la campioana Europei: AC Milan vrea 3 jucători de-ai lui Chelsea!

Alături de Giroud și Bakayoko, Hakim Ziyech ar putea ajunge la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages
Alături de Giroud și Bakayoko, Hakim Ziyech ar putea ajunge la AC Milan // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 19:14 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 19:15

AC Milan, vicecampioana Italiei, vizează trei jucători de-ai campioanei Europei, Chelsea: Olivier Giroud, Hakim Ziyech și Tiemoue Bakayoko.

AC Milan se uită către curtea lui Chelsea înainte de următorul sezon competițional. Echipa antrenată de Stefano Pioli a rezolvat deja transferul lui Fikayo Tomori (23 de ani), iar alte trei ar putea urma. Tomori, fundaș central englez, a fost cumpărat definitiv de rossoneri după ce a impresionat la Milano sub formă de împrumut.

AC Milan vrea 3 jucători de la Chelsea

AC Milan îi mai are pe listă pe atacantul Olivier Giroud (34 de ani, contract cu Chelsea până în 2022), mijlocașul ofensiv Hakim Ziyech (28 de ani, contract până în 2025) și mijlocașul defensiv Tiemoue Bakayoko (26 de ani), care a mai jucat la Milan în sezonul 2018/2019, fiind împrumutat de Chelsea.

Potrivit Sky Sports Italia, Olivier Giroud s-a înțeles deja cu AC Milan și va semna un contract care îi va aduce 3,5 milioane de euro pe sezon, plus bonusuri. Iar Ziyech este dorit pentru a-l înlocui pe turcul Hakan Calhanoglu, care a trădat și a semnat cu rivala Inter.

62 de milioane de eurovalorează cei trei jucători, cumulat, potrivit Transfermarkt.com: Giroud 4 milioane, Ziyech 38, Bakayoko 20

VIDEO. Olivier Giroud, TOP 5 goluri la Chelsea

Mai multe știri din fotbalul internațional:

UEFA ia atitudine, în ziua meciului Germania - Ungaria » Mesaj amplu de susținere pentru comunitatea LGBTQ și un gest simbolic

Inter insistă pentru un titular de la Barcelona! Catalanii i-au găsit deja înlocuitor

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează