INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

Accident stupid în Ligue 1! S-a răsturnat cu un buggy și riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă: „E pe morfină”

Articol de - Publicat luni, 01 iunie 2020 10:02

Mijlocașul algerian al lui Dijon, Yassine Benzia, 25 de ani, a fost operat de urgență. „E pe morfină și va mai rămâne internat”, a anunțat președintele clubului, Olivier Delcourt

Cariera unui jucător de la Dijon e în pericol după un accident stupid. Ceea ce trebuia să fie doar o distracție s-a transformat în dramă pentru Yassine Benzia. Mijlocașul de 25 de ani s-a răsturnat cu un buggy, rănindu-se grav. Algerianul a ajuns de urgență la spital, unde a suferit o intervenție chirurgicală duminică, dar riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă, conform presei franceze.

Plimbat în Turcia și Grecia

„Yassine este pe morfină și va mai rămâne internat câteva zile", e singurul anunț făcut de Olivier Delcourt, președintele clubului. 

Accident stupid în Ligue 1! S-a răsturnat cu un buggy și riscă să nu-și mai poată folosi mâna stângă: „E pe morfină”

Benzia revenise în ianuarie de la Olympiakos, unde fusese șase luni împrumutat de Lille și s-a mutat în 2020 la Dijon, pentru care a jucat 202 de minute în patru meciuri, ultima oară pe 15 februarie. Sezonul trecut, algerianul a fost împrumutat la Fenerbahce. 

1.000.000 de euroa plătit Lille pentru Benzia, în 2005, către Lyon

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Messi, afectat emoțional de pandemie: „Simt o frustrare enormă!” » Ce l-a durut cel mai mult

Sancho și Hakimi, starurile de 170 de milioane de euro ale lui Dortmund, gest în memoria lui George Floyd

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează