INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Acuze de blat la meciul Barcelonei B » Clubul rival și-a închis activitatea: "Au fost lucruri ciudate! Știm cine a fost în spate"

Articol de GSP - Publicat luni, 03 aprilie 2017 11:22

Barcelona B s-a impus cu 12-0 în meciul cu Eldense, în Liga a 3-a din Spania.

Partida echipei secunde a catalanilor urmează să fie investigată, anunță presa din Spania. Clubul din Alicante colaborează cu Poliția și cu Liga Profesionistă de Fotbal pentru a afla dacă meciul a fost aranjat la pariuri.

"Am văzut lucruri ciudate: lipsă de intensitate și doar un cartonaș galben. În plus, jucătorii nu intrau cum trebuie. Avem suspiciuni că a fost ceva necurat. Vom face investigații. S-ar putea ca grupul italian, cu care am reziliat deja contractul, să fie în spate", a spus David Aguilar, președintele celor de la Eldense.

Clubul aflat pe ultimul loc în clasament a anunțat printr-un comunicat că a închis activiatea primei echipe și că a reziliat contractul cu grupul italian de investitori, care a venit în ianuarie și care a adus 14 jucători. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează