INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

FOTO Adrian Ursea, dat afară de Nice după un rezultat uriaș în Franța! A scos-o pe Lyon din Liga Campionilor

Nice, formația antrenată de românul Adrian Ursea, a învins-o pe Lyon, scor 3-2, și a scos-o de pe locurile de Liga Campionilor. +6   FOTO
Nice, formația antrenată de românul Adrian Ursea, a învins-o pe Lyon, scor 3-2, și a scos-o de pe locurile de Liga Campionilor.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 mai 2021 00:55 / Actualizat luni, 24 mai 2021 01:05

Nice, formația lui Adrian Ursea (53 de ani), a învins-o pe Lyon, scor 3-2, și a scos-o de pe locurile de Liga Campionilor. Contractul antrenorului român a încetat imediat după acest meci.

  • Lille și PSG merg în grupele Ligii Campionilor
  • Monaco merge și ea în grupele Ligii, dacă Manchester United câștigă Europa League. Dacă Villarreal se impune în Europa League, Monaco va juca în preliminariile următoarei ediții de Champions League
  • Lyon și Marseille vor evolua în următoarea ediție de Europa League
  • Rennes merge în nou-înființata Conference League
  • Dijon, Nimes au retrogradat. Nantes va juca un baraj pentru rămânerea în prima ligă
  • Clasamentul final din Ligue 1

Înaintea etapei decisive din Ligue 1, Lyon spera să o depășească pe AS Monaco și să prindă locul 3, unul care duce în ediția următoare a Ligii Campionilor. Avea nevoie de un pas greșit al formației din Principat, lucru care s-a întâmplat, 0-0 cu Lens, și de o victorie contra lui Nice.

Adrian Ursea a scos-o pe Lyon din Liga Campionilor

Meciul a început ideal pentru Lyon. Camerunezul Toko Ekambi și-a amintit că este un vârf veritabil și a marcat primele goluri după o pauză de 3 luni. Reușitele au venit în minutele 14 și 40, între ele strecurându-se și golul lui Dolberg, pentru oaspeți.

+2 FOTO

Adrian Ursea i-a predat o lecție lui Rudi Garcia în partea secundă. Hassane Kamara a egalat în minutul 50, iar William Saliba, fundașul central împrumutat de la Arsenal, a semnat prima reușită stagională și a adus victoria lui Nice.

Adrian Ursea, pus pe liber de Nice

Formația lui Adrian Ursea, considerată în prima parte a sezonului o candidată la retrogradare, termină pe un meritoriu loc 9, la 6 puncte de cupele europene. De cealaltă parte, Lyon va lipsi din nou din Liga Campionilor, pentru al doilea sezon consecutiv. 

Instalat în decembrie 2020, Ursea a avut statutul de interimar. După victoria cu Lyon, antrenorul român a fost anunțat că nu va mai continua. 

Întreg clubul vrea să-i mulțumească lui Adrian Ursea pentru modul în care a condus echipa. Pe lângă rezultatele echipei, obiectivul lui Ursea a fost acela de a le acorda mai multă încredere jucătorilor tineri, pentru ca aceștia să progreseze. Adrian Ursea și staff-ul său au dat dovadă de profesionalism și calități umane remarcabile, astfel că întreg grupul a mers înainte. Antrenorul a îndeplinit toate obiectivele impuse de conducere. Cu toții îi urăm mult succes pentru restul carierei.
- Comunicat Nice

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Vlad Chiricheș a fost la 5 minute de calificarea în Conference League! Final incediar în Serie A

FOTO Noroc incredibil! Napoli clachează și o trimite pe Juventus în Champions League » Clasamentul final din Serie A

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
ciprianbirtea
ciprianbirtea  •  24 Mai 2021, 23:34
Postat de kyil pe 24 Mai 2021, 08:46

Ursea pleaca ,pentru a-i face loc campionului Galtier. As per lequipe. Nice vrea titlul sau UCL la anu,iar CG va avea mana libera si bani. Lille e aproape de colaps financiar si va vinde tot. Capisci?

Nu se redresează financiar nici cu banii din Champions League?

gicab
gicab  •  24 Mai 2021, 09:06
Postat de valentindragobete pe 24 Mai 2021, 07:41

Nu jigni pescarii, sunt doar prosti !

Trebuia sa pun pescari in ghilimele

gicab
gicab  •  24 Mai 2021, 09:05
Postat de valentindragobete pe 24 Mai 2021, 07:41

Nu jigni pescarii, sunt doar prosti !

Mea culpa

Vezi toate comentariile (13)
Comentează