INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

"Ai curaj să îl mănânci de viu?!" » Pariul inimaginabil, de 15.000 de euro, făcut de Gennaro Gattuso la un antrenament al lui AC Milan! Gest senzațional făcut cu banii

Gennaro Gattuso
(foto: Guliver/Getty Images)
Gennaro Gattuso (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de GSP - Publicat marti, 06 martie 2018 18:48

Gennaro Gattuso, 40 de ani, nu se teme de nimeni și de nimic. Ca fotbalist a fost genul de adversar pe care n-ai fi vrut să-l superi. Uneori, nici colegilor nu le-a fost ușor cu el :)

Cel supranumit "Ringhio" dădea totul, până la ultima picătură de energie. La antrenamente era la fel de determinat. De-a lungul timpului, cei care au colaborat cu el au făcut dezvăluiri despre momentele nebunești cu fostul mijlocaș în prim-plan. Acum, însuși Gattuso povestește un moment de colecție.

Cu o zi înaintea unui meci contra lui Manchester United, jucătorii lui AC Milan erau la antrenament. La încălzire, au văzut melc rătăcit pe gazon și au decis să-l tachineze pe Gattuso, spunându-i că nu e suficient de curajos încât să-l mănânce.

Mijlocașul n-a stat pe gânduri și a propus un pariu: "Le-am zis: OK, 500 de euro de la fiecare și îl mănânc!"

Tot lotul lui Milan s-a conformat: "Am strâns 15.000 de euro după pariul ăsta și i-am dat cadou celor 4 preparatori fizici care erau probe pentru a se angaja la club".

Gattuso a pus ghetele-n cui în 2012 și este, în prezent, antrenorul lui AC Milan, după ce le-a mai pregătit și pe Sion, Palermo, OFI Crete, Pisa și Milan Primavera.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează