INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Alexandre Lacazette vrea să facă și transferuri la Arsenal! Pe cine încearcă francezul să convingă să vină la vară

foto: reuters
foto: reuters

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat marti, 03 octombrie 2017 14:47

Atacantul lui Arsenal Londra, Alexandre Lacazette vrea să îl convingă pe Antoine Griezmann să vină la gruparea londoneză la sfârșitul acestui sezon competițional.

Coleg în naționala Franței cu Griezmann, Lacazette a declarat într-un interviu acordat revistei "Match of the Day" că dacă actualul jucător al lui Atletico Madrid îl va vizita în Londra, el îi va propune să semneze cu echipa antrenată de Arsene Wenger.

"Da, [Griezmann este cel mai bun coleg al meu], suntem foarte buni prieteni și ne distrăm foarte mult împreună. Poreclele noastre sunt Griezzy și Lacaz. Dacă Griezzy mă vizitează în Londra, o să încerc să îl conving să semneze cu Arsenal", a declarat Lacazette.

În vârstă de 26 de ani, Griezmann a fost foarte aproape în această vară să ajungă la Manchester United, însă în cele din urmă a decis să rămână și în acest sezon la Atletico Madrid, după ce formația antrenată de Diego Simeone a primit interdicție de a face transferuri până la 1 ianuarie 2018.

Alexandre Lacazette a semnat în luna iulie un contract pe 5 ani cu Arsenal Londra. "Tunarii" i-au plătit lui Lyon 54 milioane de euro la care se mai adaugă bonusuri de performanță pentru internaționalul francez în vârstă de 26 de ani care a devenit cel mai scump jucător vândut vreodată de Lyon și cel mai scump achiziționat de Arsenal.

7 partide a disputat Griezmann în acest sezon pentru Atletico Madrid, francezul reușind 3 goluri și o pasă de gol

4 goluriîn 8 meciuri a marcat Lacazette pentru Arsenal

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close