Comentarii (6)
 •  27 Aprilie 2009, 10:52

Carrick a impins balonul in fata ceea ce i-a dat posibilitate lui Gomes sa atinga primul balonul, Carrick impiedicandu-se de portar, de aici si senzatia ca a fost culcat de Gomes. Atacantul nu are niciun favor in asemenea faze. Portarul a jucat balonul, lucru suficient sa nu acorzi pebnalty-ul. Presa britanica este unanima, asa ca nu mai avem ce sa comenta in acesta privinta.

nicusor.com  •  27 Aprilie 2009, 10:20

A fost penalty! Carrick ar fi putut sa o ajunga daca nu era culcat la pamant de intrarea portarului direct la picioarele lui. .. Portarul a atins foarte putin mingea e drept, insa nu suficient incat faza sa nu mai fie situatie de gol pt Man U.

 •  27 Aprilie 2009, 10:08

Vorbesti prostii. Este iluzia creata cand faza este vazuta cu camera care priveste in directia de atac a lui MU. Imaginea cea mai buna este cu camera invers, acolo se vede clar cum Gomez atinge balonul, apoi apare si Carrick. Webb a gresit flagrant, lucru "recunoscut" chiar de el, caci ia dat doar galben lui Gomes si nu rosu.

 •  27 Aprilie 2009, 08:20

Si inca ceva: Nu este deloc adevarat ca Gomez a atins mingea inaintea lui Carick - a atins-o dupa, s-a vazut clar la reluare, iar Harry Redknapp nu i-a reprosat arbitrului decat ca Gomez a atins si el mingea imediat dupa Carick. Decizia arbitrului era pe muchie - jumatate dintre arbitri n-ar fi acordat penalty. Asta e tot. Harry Redknapp recunoaste Tottenham a jucat haotic in repriza secunda si ca acel penalty nu e o scuza pentru ca echipa sa a mai incasat dupa aceea 4 goluri.

 •  27 Aprilie 2009, 08:13

De unde ai scos citatul ala al lui Ferguson, dmnule Aurelian Botezatu? In afara de faptul ca admite ca a avut putin noroc (in sensul ca multi arbitri nu ar fi acordat penalty), Fergusin a declarat cu totul altceva: "It was a bit fortunate," he said of the penalty. "Football is funny like that. Last week we were knocked out of the FA Cup by not getting a penalty kick. It doesn’t deflect from our second-half performance." Ce traducere ai facut tu, monsher?

 •  27 Aprilie 2009, 03:25

Pur si simplu ai inventat fraza lui Sir Alex Ferguson.Cat iti dau astia pe luna sa te injosesti in halul asta,sau chiar te crezi gazetar?!Era singura slujba care o gaseai in plina criza,sau da bine in fata fetelor cu care imparti un Bucegi?!Jalnic!Incearca la strung ca poate iti iese mai bine si lasaneeeeeeeeeeee, ca ne obosesti amaratule!Castiga-ti painea cinstit,si nu mai incerca sa driblezi viata ,cartita!Nu vei reusi!E doar o iluzie.

Comentează