INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BANI

Americanii, șocați după ce au aflat că Benzema câștigă cât echipe întregi din NFL: „Cine e tipul ăsta?!”

Karim Benzema a semnat cu Al Ittihad // foto: Imago Images
Karim Benzema a semnat cu Al Ittihad // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 07 iunie 2023 18:18 / Actualizat miercuri, 07 iunie 2023 18:27

O comparație între salariul pe care Karim Benzema îl va primi în Arabia Saudită, la Al Ittihad, și plafonul salarial al echipelor din NFL i-a șocat pe americani.

Prezentat marți ca nou jucător al campioanei din Arabia Saudită, Balonul de Aur va câștiga o avere în cele 3 sezoane pe care le va petrece în galben-negru.

Saudiții l-au convins să lase Europa cu o ofertă colosală, care se ridică la 215 milioane de dolari anual prin salariu, bunuri și un portofoliu de investiții.

Leo Messi a ales unde va juca din vară » A refuzat întoarcerea la Barcelona!
MERCATO
Leo Messi a ales unde va juca din vară » A refuzat întoarcerea la Barcelona!

Americanii, șocați după ce au aflat că Benzema câștigă cât echipe întregi din NFL

Pentru a pune în perspectivă suma aiuritoare pe care o va încasa Benzema, publicația americană Bleacher Report a realizat o comparație între remunerația francezului și plafonul salarial din NFL, cea mai importantă competiție din fotbalul american.

Plafonul salarial pentru fiecare echipă din NFL este de 225 de milioane de dolari, cu doar 10 milioane peste ceea ce va încasa Benzema în Arabia Saudită!

Americanii au rămas șocați de comparație. „Deja e strigător la cer!”, a opinat un utilizator. Altul s-a întrebat dacă „Plătesc colegii lui pentru a-l avea în echipă?”

Postarea a dat naștere unor contre tăioase în secțiunea de comentarii. Dacă un utilizator a scris că „Benzema este mai mare decât NFL”, unii americani au mărturisit că nici măcar nu-l cunoșteau pe Balonul de Aur până acum: „Vă spun pe bune că nu am mai auzit de tipul ăsta”.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

A fost definitivată lista neagră la Bayern! Șapte la vânzare, alți doi cu semnul întrebării » Surpriza: Goretzka

Alertă la Manchester City, cu 4 zile înaintea finalei Ligii » Un titular nu a participat la antrenamentul de marți și este incert pentru meciul de la Istanbul

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
MDone7
MDone7  •  07 Iunie 2023, 23:45

Americanii au creat monstrul și acuma ei se sperie de el?

laur_gr
laur_gr  •  07 Iunie 2023, 22:18

In aceeasi masura cu care americanii nu au auzit de Benzema, nici restul lumii nu stie ce e aia NFL.

enigmaticul
enigmaticul  •  07 Iunie 2023, 20:53

Mda.... Cică „Vă spun pe bune că nu am mai auzit de tipul ăsta” !! Păi de unde s-auziți măi fraierușilor, dar de voi cine a auzit? Dar de câte Ligi ale Campionilor a câștigat tipul ăsta, ați auzit? Îla este fotbal ce jucați voi? Aaaaa, da, este fotbal AMERICAN, însă diferă mult de cel european. Și-apoi, doar nu le-a cerut el atâția bani, îmbrobodiților, dar dacă ei s-au oferit, Benzema fiind politicos, n-o să-i refuze.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează