INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DECLARAȚII

Ancelotti, critici pentru conducerea Realului: "Bayern e condusă de un fost fotbalist, care înțelege mai bine ce se întâmplă"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 14:44

Carlo Ancelotti, 57 de ani, a ținut să facă o comparație între campioana Europei și echipa la care activează, într-un interviu acordat reviste L'Equipe. Acesta recunoaște că presa joacă un rol esențial în formarea atmosferei unui club.

"Real și Bayern sunt cluburi similare, diferența dintre ele este că unul e condus de un fost fotbalist (n.r. Karl-Heinz Rummenigge) care înțelege mai bine ce se întâmplă. La Real presiunea venea din exterior. Se simte foarte tare, însă în interiorul clubului atmosfera e mai relaxată", a declarat italianul, indicând faptul că era deranjat de multitudinea ziariștilor și televiziunilor din Spania. "În Germania atmosfera este diferită. Am impresia că sunt mult mai puține posturi TV și radio", este de părere fostul tehnician al lui AC Milan,  Real Madrid și PSG.

Ancelotti a vorbit și despre șansele campioanei Germaniei de a câștiga trofeul continental. "Nu mi-aș dori să înfrunt Real, Barcelona sau PSG! Bayern este însă o echipă care se poate bate cu oricine. Mi-aș dori să întâlnesc aceste echipe în semifinale sau în finală", a spus tehnicianul bavarezilor.

4 trofeeare Ancelotti la cârma lui Real: un trofeu Champions League, o Supercupă a Europei, un Campionat Mondial al Cluburilor și o Cupă a Regelui Spaniei

1 trofeuare italianul de când a sosit pe Allianz Arena: Supercupa Germaniei

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează