INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AC MILAN

Ancelotti: "Leonardo nu trebuie demis, postul său nu e în pericol"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2009 00:00

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, a afirmat că tehnicianul lui AC Milan, Leonardo, trebuie să fie menţinut în funcţie, chiar dacă a fost criticat din cauza rezultatelor formaţiei, informează Gazzetta dello Sport.

Gruparea italiană ocupă locul 12 în Serie A, cu 9 puncte după 7 etape, iar în această vară i-a pierdut pe antrenorul Ancelotti, plecat la Chelsea, şi Kaka, vândut la Real Madrid.

"Să nu facem o dramă din această situaţie. Clubul trece printr-o perioadă mai delicată după vânzarea lui Kaka. Milan are resurse ca să revină.
Poziţia lui Leonardo nu este în pericol. El are un obiectiv dificil, dar este ajutat, oficialii au încredere în el şi în curând va transmite mult mai bine ideile sale echipei", a spus Ancelotti.

Fostul tehnician al echipei a adăugat că este optimist în privinţa viitorului formaţiei. "Văd paharul pe jumătate plin, deoarece ştiu calităţile lui AC Milan, nu se compară cu nimeni în lume. Pato nu a păţit nimic. El este tânăr şi alternează jocurile bune cu cele mai nereuşite din cauza unei forme mai slabe. Îl consider cel mai bun jucător din lotul lui Milan, nimeni nu mai are astfel de calităţi", a adăugat italianul.

Chelsea este lider în Premier League, cu 21 de puncte după 8 etape.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează