INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Antonio Conte pleacă, dar nu cu mâna goală » Ce despăgubire URIAȘĂ trebuie să-i achite Tottenham

Antonio Conte // Foto: Getty Images
Antonio Conte // Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 19:14 / Actualizat marti, 21 martie 2023 20:03

Antonio Conte, 53 de ani, s-ar putea despărți de Tottenham chiar în cursul acestei săptămâni, de pauză pentru preliminariile Euro 2024. Managerul italian i-a enervat pe șefii clubului cu reacția virulentă avută la adresa propriilor jucători după 3-3 cu Southampton și demiterea sa este iminentă.

„Am demonstrat din nou că nu suntem o echipă. Suntem 11 jucători pe teren. Văd jucători egoiști, care nu vor să se ajute unul pe celălalt, care nu pun suflet. Dacă am fi avut dorință, nu am fi ieșit din FA Cup, iar astăzi poate am fi câștigat! Până acum, am preferat să ascund situația, să încerc să îmbunătățesc lucrurile. 

Dar dacă vrem să devenim o echipă puternică, competitivă, contează dorința, să fii un luptător și să arăți asta în fiecare moment. Nu vorbesc despre aspectele tactice și tehnice, ci despre a fi o echipă. Cel mai important este să înțelegem că jucăm pentru siglă, pentru a ne face fanii mândri”, a răbufnit Antonio Conte.

Situație bizară în Spania » Cum poate Barcelona să își piardă gratis una dintre vedete
BARCELONA
Situație bizară în Spania » Cum poate Barcelona să își piardă gratis una dintre vedete

46 de milioane de la echipele londoneze

Contractul său se termină oricum în vară și nu existau premise pentru prelungirea lui, dar dacă Tottenham îl demite acum va trebuie să-i achite despăgubiri de 17 milioane de euro. Asta pare să fie ultimul obstacol în calea concedierii sale de la Spurs. 

În 2018, când a fost dat afară de Chelsea, Conte a primit 29 de milioane de la echipa londoneză, dovadă că știe să își negocieze foarte bine angajamentele.

Conte pleacă până pe 3 aprilie

Decizia conducerii lui Tottenham cu privire la postul lui Antonio Conte ar urma să fie luată până pe 3 aprilie, când Spurs vor juca primul meci după pauza provocată de meciurile echipelor naționale. 

Conform informațiilor din presa engleză, jucătorii și-ar dori să scape de Conte, după declarațiile devastatoare ale italianului la adresa lor.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Face saltul la seniori? Italienii anunță echipa care-l vrea pe Cristi Chivu: transfer „la pachet”

Moment bizar la un meci din Olanda » Un spectator a intrat cu scuterul pe teren și a întrerupt partida! Motivul e incredibil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
leu.mr
leu.mr  •  22 Martie 2023, 19:07

Prosti sefii lui Spurs. Mai sint vreo 10 etape si apoi pleaca singur, de ce sa-i dea o caruta de bani ?

magic4ever
magic4ever  •  21 Martie 2023, 22:14

A luat Conte la bani dupa ce a fost demis...poate revine la Inter

Lecoqsportif
Lecoqsportif  •  21 Martie 2023, 20:44

Cum ar fi ca Spurs sa il aduca inlocuitor chiar pe Tuchel?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează