INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Face saltul la seniori? Italienii anunță echipa care-l vrea pe Cristi Chivu: transfer „la pachet”

Cristi Chivu // foto: Imago Images
Cristi Chivu // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 21 martie 2023 18:15 / Actualizat marti, 21 martie 2023 18:17

Cristi Chivu (42 de ani), antrenor la Inter Primavera, ar putea prelua divizionara secundă Spal, echipă care tremură pentru menținerea în Serie B.

Spal trece printr-un moment delicat, este penultima în Serie B, la 5 puncte de locurile sigure, și plănuiește schimbări majore la nivelul staff-ului.

Echipa din Ferrara vrea să-l angajeze din vară pe Roberto Samaden ca director sportiv. Samaden, șef al Academiei de tineret al lui Inter Milano vreme de ani buni, ar putea veni „la pachet” cu Cristi Chivu, care ar prelua postul de antrenor, potrivit cotidianului național Il Resto del Carlino.

Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”
FCSB
Dumitru Dragomir, declarație-„bombă” despre afacerea anului: „Gigi Becali a primit o ofertă de 23,5 milioane €. E secret de familie”

Cristi Chivu, la Spal?

Chivu o antrenează din vara lui 2021 pe Inter Primavera, formația U19 a clubului din Milano, dar ar putea fi tentat de a face saltul la o echipă de seniori, mai ales dacă Spal reușește să se mențină în Serie B.

Un alt posibil viitor antrenor al echipei este Stefano Vecchi, care a mai pregătit-o pe Spal în sezonul 2011/2012. Vecchi este un alt apropiat al lui Samaden, cu care a lucrat la Inter între 2014 și 2018.

Ce urmează pentru Cristi Chivu?

Cristi Chivu și-a început cariera de antrenor în 2018, în Academia lui Inter Milano. A urcat, treptat, până la nivelul Primavera, echipa U19, la cârma căreia a cucerit campionatul în sezonul 2021/2022.

De curând, impresarul Giovanni Becali, apropiat al lui Chivu, sugera că fostul fundaș ar putea începe cariera de antrenor la seniori cu o formație de eșalon secund: „Așa se începe, cu Serie B sau cu o echipă din provincie. Uitați-vă la prietenul lui Cristi, Dejan Stankovic, care antrenează la Sampdoria”.

Însuși Chivu a transmis că vrea să-și continue cariera în Peninsulă: „Vreau să devin un antrenor de succes în Italia. Am primit mai multe propuneri din România în ultimii ani, dar am refuzat, pentru că vreau să îmi continui treaba aici”.

VIDEO » Detalii fabuloase despre transferul lui Cristi Chivu la Roma: „Nu te pui în genunchi, nu te rogi”

Mai multe știri din Italia: 

Scandal la vestiare după Lazio - AS Roma! Lotito a dat nas în nas cu Jose Mourinho, care era suspendat: „Tu cine ești?”

Inter acuză arbitrajul după înfrângerea cu Juventus: „A fost henț 100%, este o lipsă de respect față de noi!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Pake
Pake  •  21 Martie 2023, 21:24

Multi au sarit pe sarbi la WM 2022 ca au afisat harta tarii de acum 24 de ani!...ideea e ca degeaba fluturi steagul, granita e tot acolo! Restul sunt vise si actiuni menite sa distraga atentia de la problemele cu adevarat reale! Politicienii romani daca ar fi nationalisti, nu ar ataca gesturile maghiare, ci ar face in asa fel incat sa traim mai bine! pot ungurii sa ceara ce si cat vor! prost nu-i cine cere, prost e cel care da!

fibra
fibra  •  21 Martie 2023, 19:51

E posibil sa-l oferteze in Liga C.

VardyParty
VardyParty  •  21 Martie 2023, 19:27

Nu știu dacă e cineva care crede știrea asta... Poate mama lui Chivu.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează