FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GERMANIA

FOTO Joachim Low a lăudat un compartiment al naționalei României: „Acolo sunt puternici!” » Imagini de la antrenamentul nemților

Joachim Low (61 de ani) a fost foarte implicat la antrenamentul oficial de pe Arena Națională, înaintea partidei România - Germania, din preliminariile Campionatului Mondial.

FOTO: Alexandra Fechete +45   FOTO
Joachim Low (61 de ani) a fost foarte implicat la antrenamentul oficial de pe Arena Națională, înaintea partidei România - Germania, din preliminariile Campionatului Mondial. FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat sambata, 27 martie 2021 23:08 / Actualizat sambata, 27 martie 2021 23:45

Joachim Low (61 de ani) a fost foarte implicat la antrenamentul oficial de pe Arena Națională, înaintea partidei România - Germania, din preliminariile Campionatului Mondial. 

  • România - Germania e programat duminică, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro TV

Joachim Low va părăsi naționala Germaniei în vară, după 15 ani de mandat. Antrenorul neamț nu și-a pierdut însă energia. A fost extrem de implicat la antrenamentul oficial, iar la conferință i-a lăudat pe „tricolorii” lui Rădoi.

Joachim Low, înainte de România - Germania

„Am văzut de-a lungul vremii de multe ori România. Dintotdeauna a avut jucători tehnici, care înainte de toate vor mingea, vor să joace cu ea şi vor să verticalizeze. În special axul central al liniei mediene e puternic, driblează foarte bine, sunt foarte periculoşi în ofensivă şi în faza de finalizare.

Din câte ştiu, sunt jucători români care evoluează în străinătate, mai ales în Italia. De ce nu în Bundesliga? Asta nu pot să spun. Ar trebui să întrebaţi cluburile din Bundesliga”, a spus Joachim Low, într-o conferință de presă. 

FOTO Nemții s-au antrenat pe Arena Națională

FOTO Alexandra Fechete
FOTO Alexandra Fechete
FOTO Alexandra Fechete
FOTO Alexandra Fechete
FOTO Alexandra Fechete
+41 FOTO

VIDEO „Parcă ar fi un amical” » Mirel Rădoi, despre duelul cu Ger

Citește și alte știri despre echipa națională: 

Gică Popescu, în interviul din Frankfurter Allgemeine Zeitung: „Va fi foarte greu să ajungem în Qatar. Nu mai e ca pe vremea lui Ceaușescu”

VIDEO Alex Maxim e sigur: „Nu pierdem cu Germania, dacă vom juca așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
dodo001
dodo001  •  28 Martie 2021, 10:53

Pai de ce si Marica? Marica a jucat ani de zile in Bundesliga si a marcat goluri. Crezi ca daca era slab era bagat in echipa? Sa fie toti stranierii nostri ca Marica si atunci eu cred ca vom avea o nationala calificata la Mondiale si Europene

747433218723787
Dan Catalin  •  28 Martie 2021, 09:18

Ca nu au valoare de bundesliga vezi cazul deac la shalke sau marica

Vezi toate comentariile (2)
Comentează