INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Conducător controversat pentru un club controversat din Bundesliga » Hertha l-a numit pe Jens Lehmann în Consiliul de Administrație

Jens Lehmann va prelua echipa Hertha Berlin după plecarea lui Jurgen Klinsmann // sursă foto: Guliver/gettyimages
Jens Lehmann va prelua echipa Hertha Berlin după plecarea lui Jurgen Klinsmann // sursă foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 10 mai 2020 19:13

Hertha Berlin i-a găsit succesor lui Jurgen Klinsmann (55 de ani), în Consiliul de Administrație, în persoana lui Jens Lehmann (50), fostul portar care a avut coronavirus și a făcut tot felul de afirmații deplasate.

De când cu pandemia de coronavirus, Hertha a tot ținut capul de afiș al ziarelor. Mai întâi cu primii jucători infectați, Maximilian Mittelstaedt și apoi Nicklas Stark, dar și cu videoclipul postat de Salomon Kalou, în care se putea vedea clar că în vestiar nu se respectă nici cele mai elementare reguli de igienă sanitară. Iar acum, e din nou pe prima pagină!

Jens Lehmann, în conducere!

Bild anunță că investitorul strategic al clubului, Lars Windhorst, i-a găsit înlocuitor demisionarului Jurgen Klinsmann în persoana lui Jens Lehmann. 

Fostul portar al naționalei Germaniei la CM 2006 și Euro 2008 nu doar că n-are experiență de conducere, fiind până acum secund la Arsenal, un sezon, și la Augsburg, 2 luni și jumătate. Dar s-a remarcat în ultimul timp prin numeroase declarații controversate. 

Mai întâi a spus că n-ar fi cazul să stea lumea în casă, pentru că moare economia și apoi se va muri de foame. Ulterior a afirmat că se pot disputa meciurile măcar cu câte 20.000 de spectatori, distanțați între ei în tribune, pentru ca într-un final să admită că el a avut coronavirus: „M-am infectat la jumătatea lui martie și am suferit de o tuse și o febră ușoare, timp de o zi și jumătate. A fost mai ușor decât cu gripa". Suporterii l-au trimis la psihiatru!

61 de selecțiia bifat Lehmann în naționala Germaniei

VIDEO. Bundesliga revine într-o săptămână! Când se joacă Dortmund - Bayern

Citește mai multe știri despre Bundesliga:

Bundesliga revine! Programul primelor meciuri din Germania + 16 meciuri transmise la TV în primul week-end

Revoluție în toată regula la Bayern Munchen: 10 jucători se pregătesc de plecare!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
chinese_democracy
chinese_democracy  •  11 Mai 2020, 08:50

La ei pe site scrie : "Jens Lehmann named candidate to join Hertha supervisory board". Cine oare are dreptate ? :))))))))))))))

10152929230479615
Alexandru Popa  •  10 Mai 2020, 20:44

Treziți-vă, Hertha abia l-a numit pe Bruno Labaddia ca antrenor în aprilie, Lehmann vine în staff-ul administrativ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează